Categorieën

Zelfzorg / Gloup® - 150 ml

Gloup® - 150 ml
Gloup® - 150 ml

Simpel gezegd is het een universele gel die het slikken van vaste medicijnen gemakkelijk maakt. Universeel wil zeggen: geschikt voor iedereen die zelf kan slikken, vanaf de leeftijd van twee jaar....

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 7,71
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Simpel gezegd is het een universele gel die het slikken van vaste medicijnen gemakkelijk maakt. Universeel wil zeggen: geschikt voor iedereen die zelf kan slikken, vanaf de leeftijd van twee jaar. Jong en oud. Universeel wil ook zeggen: geschikt om te gebruiken met vaste geneesmiddelen zoals pillen, capsules, tabletten of dragees.                                                      

Gloup® is een medisch hulpmiddel.
Gloup® is een glibberige gel, die het slikken gemakkelijker maakt, maar er ook voor zorgt dat de medicijnen sneller afglijden naar de maag. Bovendien doet Gloup® meer dan glibberen alleen. Gloup® bevochtigt namelijk de hele mond- en keelholte. Zo slikt u uw pillen nog gemakkelijker weg. En tenslotte zorgt het natuurlijke kersen-aroma van Gloup® ervoor dat u de vieze bijsmaak van medicijnen minder proeft en dat die ook niet in uw mond achterblijft. Gloup® bestaat voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten. En al deze stoffen worden ook in voedingsmiddelen gebruikt.

Gloup® is dus een vrijwel geheel natuurlijk product dat glibbert, uw mond bevochtigt en ook nog een lekkere smaak heeft.

Voor iedereen die zelfstandig kan slikken vanaf twee jaar en te gebruiken met vaste medicijnen.                                                            
Gloup®, slik, weg!                                                    

Samenstelling
De gel bestaat voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten, zoals carrageen, water, maltodextrine, calciumchloride, een natuurlijke kleurstof en een natuurlijke smaakstof, met als hulpstoffen aspartaam, citroenzuur en kaliumsorbaat.           

Gebruiksaanwijzing
Leg de te slikken medicijnen op een geschikte lepel. Knijp vervolgens een kleine hoeveelheid Gloup® direct vanuit de tube op de geneesmiddelen. Doorgaans volstaat 5 ml, ofwel een volle theelepel Gloup® Breng het geheel in de mond. Slik alles in één keer door

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.