Categorieën

Receptplichtig / Diversen / RENVELA TABLET FILMOMHULD 800MG

RENVELA TABLET FILMOMHULD 800MG

RENVELA TABLET FILMOMHULD 800MG
RENVELA TABLET FILMOMHULD 800MG
0 Review | Review toevoegen
SEVELAMEER TABLET 800MG (CARBONAAT) , dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indienen via mijnapotheek.nl/recept .

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 180 ST
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam : SEVELAMEER TABLET 800MG (CARBONAAT)
Inhoud: 180 ST
Leverancier: SANOFI-AVENTIS NETHERLANDS B.V.

 

EU nummer: EU/1/09/521/003
Voor de bijsluiter, zie eerste uitgifte informatie
en gebruik het EU nummer om in te loggen.

Renvela is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om het fosfaatgehalte in het bloed te verlagen bij patiënten met chronische nierziekte die dialyse ondergaan. Een te hoog fosfaatgehalte kan leiden tot problemen met de botten en het hart. Renvela bindt zich aan fosfaat in het voedsel dat u eet en voorkomt dat het wordt opgenomen door uw lichaam.

Renvela kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, braken, diarree, constipatie, buikpijn, winderigheid en jeuk. De meeste van deze bijwerkingen zijn mild en verdwijnen na verloop van tijd. Als u ernstige of aanhoudende bijwerkingen heeft, moet u uw arts raadplegen.

Renvela kan een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen die u gebruikt, vooral diegene die via de mond worden ingenomen. Renvela kan de opname van deze geneesmiddelen verminderen of vertragen, waardoor ze minder effectief kunnen worden. Daarom moet u Renvela minstens een uur voor of drie uur na het innemen van andere geneesmiddelen gebruiken, tenzij uw arts u anders adviseert. U moet uw arts ook informeren over alle geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief voorschriftvrije geneesmiddelen, kruiden en supplementen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies