Categorieën

Receptplichtig / Bloedmiddelen / ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG
ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG
0 Review | Review toevoegen
APIXABAN TABLET 5MG , dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indienen via mijnapotheek.nl/recept .

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 56 ST
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam : APIXABAN TABLET 5MG
Inhoud: 56 ST
Leverancier: BRISTOL-MYERS SQUIBB BV

 

EU nummer: EU/1/11/691/008
Voor de bijsluiter, zie eerste uitgifte informatie
en gebruik het EU nummer om in te loggen.

Apixaban is een medicijn dat de bloedstolling vermindert. Het wordt gebruikt om te voorkomen dat er bloedpropjes ontstaan in de bloedvaten, bijvoorbeeld na een operatie aan de heup of knie, of bij mensen met een hartritmestoornis zoals boezemfibrilleren. Apixaban behoort tot de groep van direct werkende orale anticoagulantia (DOAC's). Deze middelen grijpen direct in op een bepaald stollingseiwit in het bloed, namelijk factor Xa.

Apixaban kan wisselwerkingen hebben met andere medicijnen. Sommige medicijnen kunnen de werking van apixaban versterken of verminderen. Andere medicijnen kunnen het risico op bloedingen vergroten als ze samen met apixaban worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om uw arts of apotheker te vertellen welke medicijnen u nog meer gebruikt, ook als het gaat om zelfzorgmiddelen of kruidenpreparaten.

Apixaban kan ook bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende bijwerking is een bloeding. Dit kan een bloeding zijn in de neus, de maag, de darmen, de urinebuis, de vagina of op een andere plek in het lichaam. Een bloeding kan ernstig zijn en soms levensbedreigend. U moet daarom direct contact opnemen met uw arts als u een bloeding krijgt die niet stopt of die gepaard gaat met klachten zoals duizeligheid, zwakte, hoofdpijn of kortademigheid. Andere mogelijke bijwerkingen van apixaban zijn jeuk, huiduitslag, overgevoeligheid en leverproblemen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies