Categorieën

Receptplichtig / Bloedmiddelen / FRAGMIN 10000 INJVLST 25.000IE/ML WWSP 0,4ML

FRAGMIN 10000 INJVLST 25.000IE/ML WWSP 0,4ML

FRAGMIN  10000 INJVLST 25.000IE/ML WWSP 0,4ML
FRAGMIN 10000 INJVLST 25.000IE/ML WWSP 0,4ML
0 Review | Review toevoegen
DALTEPARINE INJV WWSP 10000IE=0,4ML (25.000IE/ML) , dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indienen via mijnapotheek.nl/recept .

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 5 ST
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam : DALTEPARINE INJV WWSP 10000IE=0,4ML (25.000IE/ML)
Inhoud: 5 ST
Leverancier: PFIZER BV

 

zie bijsluiter

Fragmin is een antistollingsmiddel dat de neiging van het bloed om te stollen vermindert. Het wordt gebruikt om trombose te voorkomen of te behandelen. Trombose is een aandoening waarbij er een bloedstolsel ontstaat in een bloedvat, waardoor de bloedtoevoer naar een orgaan of weefsel wordt verminderd of afgesloten. Dit kan leiden tot ernstige complicaties, zoals een hartinfarct, een beroerte of een longembolie.

Fragmin werkt door het remmen van een stof in het bloed die factor Xa heet. Deze stof speelt een belangrijke rol bij de vorming van bloedstolsels. Door factor Xa te remmen, wordt de stolling van het bloed vertraagd en wordt de kans op trombose verkleind.

Fragmin wordt meestal toegediend als een injectie onder de huid. U kunt dit zelf doen of iemand anders vragen om u te helpen. U moet de injectie elke dag op hetzelfde tijdstip geven, tenzij uw arts u iets anders heeft verteld. Het is belangrijk dat u de instructies van uw arts en apotheker goed opvolgt en dat u de bijsluiter zorgvuldig leest.

Fragmin kan interacties hebben met andere medicijnen die ook invloed hebben op de stolling van het bloed, zoals aspirine, ibuprofen of andere ontstekingsremmers. Deze medicijnen kunnen het effect van Fragmin versterken en het risico op bloedingen vergroten. Vertel uw arts en apotheker welke medicijnen u gebruikt of wilt gaan gebruiken, ook als ze zonder recept verkrijgbaar zijn.

Fragmin kan bijwerkingen veroorzaken, zoals blauwe plekken, bloedingen, pijn of irritatie op de injectieplaats, hoofdpijn, misselijkheid of allergische reacties. Sommige bijwerkingen kunnen ernstig zijn, zoals een te lage bloeddruk, een te laag aantal bloedplaatjes of een ernstige allergische reactie. Raadpleeg uw arts als u last krijgt van bijwerkingen of als u zich zorgen maakt over uw gezondheid.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies