Categorieën

Receptplichtig / Bloedmiddelen / HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ML AMPUL 2ML

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ML AMPUL 2ML

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ML AMPUL 2ML
HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ML AMPUL 2ML
0 Review | Review toevoegen
HYDROXOCOBALAMINE INJVLST 500UG/ML AMP 2ML , dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indienen via mijnapotheek.nl/recept .

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 5 ST
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam : HYDROXOCOBALAMINE INJVLST 500UG/ML AMP 2ML
Inhoud: 5 ST
Leverancier: TAKEDA NEDERLAND BV

 

zie bijsluiter




Hydrocobamine is een vorm van vitamine B12 die gebruikt wordt om een tekort aan deze vitamine te behandelen of te voorkomen. Het werkt door de aanmaak van rode bloedcellen te stimuleren en de zenuwfunctie te ondersteunen. Hydrocobamine wordt meestal via een injectie toegediend, maar kan ook als tablet of neusspray worden ingenomen.

De interactie van hydrocobamine met andere geneesmiddelen is over het algemeen beperkt, maar het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt, inclusief supplementen en kruiden. Sommige geneesmiddelen kunnen de opname of het metabolisme van hydrocobamine beïnvloeden, zoals maagzuurremmers, antibiotica, anticonvulsiva en cholesterolverlagers.

De bijwerkingen van hydrocobamine zijn meestal mild en verdwijnen na verloop van tijd. Mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, misselijkheid, diarree, huiduitslag, jeuk, roodheid of pijn op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kan hydrocobamine een ernstige allergische reactie veroorzaken, die zich kan uiten als ademhalingsproblemen, zwelling van het gezicht of de keel, netelroos of shock. Als u een van deze symptomen ervaart, zoek dan onmiddellijk medische hulp.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies