Categorieën

Receptplichtig / Antimicrobieel / ACICLOVIR AUROBINDO DISPER TABLET 200MG

ACICLOVIR AUROBINDO DISPER TABLET 200MG

ACICLOVIR AUROBINDO DISPER TABLET 200MG
ACICLOVIR AUROBINDO DISPER TABLET 200MG
0 Review | Review toevoegen
Dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indien via deze link.

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 25 stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam: ACICLOVIR DISPERTABLET 200MG

Inhoud: 25 St

Leverancier: AUROBINDO PHARMA BV

zie bijsluiter

Aciclovir 200 mg is een medicijn dat gebruikt wordt om infecties veroorzaakt door het herpesvirus te behandelen of te voorkomen. Het werkt door het virus te remmen in zijn vermenigvuldiging en verspreiding. De werking van aciclovir 200 mg hangt af van de dosering, de duur van de behandeling en het stadium van de infectie. Hoe eerder je begint met het innemen van aciclovir 200 mg, hoe beter het resultaat.

De interactie van aciclovir 200 mg met andere geneesmiddelen is over het algemeen beperkt. Je moet wel oppassen als je ook medicijnen gebruikt die de nierfunctie kunnen beïnvloeden, zoals sommige pijnstillers, antibiotica of diuretica. Deze kunnen de uitscheiding van aciclovir 200 mg vertragen en zo de kans op bijwerkingen vergroten. Raadpleeg altijd je arts of apotheker voordat je aciclovir 200 mg combineert met andere medicijnen.

De bijwerkingen van aciclovir 200 mg zijn meestal mild en tijdelijk. De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, hoofdpijn en duizeligheid. In zeldzame gevallen kan aciclovir 200 mg ook leiden tot huiduitslag, haaruitval, vermoeidheid, koorts, verwardheid, hallucinaties of nierproblemen. Als je een van deze ernstige bijwerkingen ervaart, stop dan meteen met het gebruik van aciclovir 200 mg en neem contact op met je arts.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies