Categorieën

Receptplichtig / Antimicrobieel / AMOXI/CLAV AUROBINDO TABLET OMHULD 500/125MG

AMOXI/CLAV AUROBINDO TABLET OMHULD 500/125MG

AMOXI/CLAV AUROBINDO TABLET OMHULD 500/125MG
AMOXI/CLAV AUROBINDO TABLET OMHULD 500/125MG
0 Review | Review toevoegen
Dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indien via deze link.

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 20 stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam: AMOXICILLINE/CLAVULAANZUUR TABLET 500/125MG

Inhoud: 20 st

Leverancier: AUROBINDO PHARMA BV

zie bijsluiter

Amoxicilline met clavulaanzuur is een combinatie van twee medicijnen die bacteriën bestrijden. Amoxicilline is een antibioticum dat veel soorten bacteriën kan doden. Clavulaanzuur is een stof die voorkomt dat sommige bacteriën amoxicilline kunnen afbreken. Samen werken ze beter dan amoxicilline alleen.

Amoxicilline met clavulaanzuur wordt gebruikt bij verschillende soorten infecties, zoals infecties van de longen, luchtpijp, keel, bijholtes, middenoor, blaas, nieren, huid, botten en gewrichten. Het kan ook helpen bij geslachtsziekten zoals chlamydia en gonorroe.

Amoxicilline met clavulaanzuur kan bijwerkingen veroorzaken, zoals diarree, buikpijn, misselijkheid, braken, huiduitslag en overgevoeligheid. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor dit medicijn en ernstige klachten krijgen, zoals benauwdheid, zwelling of shock. Als u denkt dat u allergisch bent, moet u direct stoppen met het medicijn en een arts waarschuwen.

Amoxicilline met clavulaanzuur kan ook een wisselwerking hebben met andere medicijnen, zoals antistollingsmiddelen, allopurinol en methotrexaat. Vertel uw arts of apotheker altijd welke medicijnen u nog meer gebruikt of wilt gaan gebruiken.

Amoxicilline met clavulaanzuur moet u meestal twee of drie keer per dag innemen, afhankelijk van de sterkte en de dosering. U kunt het medicijn het beste innemen met een glas water, vlak voor of tijdens een maaltijd. Het is belangrijk dat u de kuur helemaal afmaakt, ook als u zich beter voelt. Zo voorkomt u dat de infectie terugkomt of dat de bacteriën ongevoelig worden voor het medicijn.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies