Categorieën

Receptplichtig / Antimicrobieel / CIPROFLOXACINE ACCORD TABLET 250MG

CIPROFLOXACINE ACCORD TABLET 250MG

CIPROFLOXACINE ACCORD TABLET 250MG
CIPROFLOXACINE ACCORD TABLET 250MG
0 Review | Review toevoegen
Dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indien via deze link.

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 20 stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam: CIPROFLOXACINE TABLET 250MG

Inhoud: 20 st

Leverancier: ACCORD HEALTHCARE B.V.

zie bijsluiter

Ciprofloxacine is een antibioticum dat bacteriën doodt. Het wordt gebruikt voor verschillende soorten infecties, zoals blaasontsteking, longontsteking, oorontsteking en huidinfecties. Ciprofloxacine kan ook helpen bij geslachtsziekten zoals gonorroe en Q-koorts.

Ciprofloxacine moet je meestal als tablet innemen met een glas water. Je mag er geen melk of andere zuivelproducten bij drinken, want die verminderen de werking van het medicijn. Je moet de kuur helemaal afmaken, ook als je je beter voelt. Anders kunnen er nog bacteriën overblijven die weer een infectie kunnen veroorzaken.

Ciprofloxacine kan bijwerkingen geven, zoals misselijkheid, diarree, buikpijn en hoofdpijn. Soms kun je ook last krijgen van een ontsteking van de pezen of de slijmvliezen. Je kunt ook gevoeliger worden voor zonlicht en sneller verbranden. Daarom moet je fel zonlicht en de zonnebank vermijden als je dit medicijn gebruikt.

Ciprofloxacine kan ook de werking van andere medicijnen beïnvloeden. Sommige medicijnen kunnen de werking van ciprofloxacine verminderen of juist versterken. Andere medicijnen kunnen samen met ciprofloxacine meer bijwerkingen geven. Daarom moet je altijd aan je arts of apotheker vertellen welke medicijnen je nog meer gebruikt.

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, mag je ciprofloxacine niet gebruiken in de laatste zes maanden van je zwangerschap. Het is niet zeker of dit medicijn veilig is voor de baby. Vraag aan je arts of apotheker of er een ander medicijn is dat je kunt gebruiken.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies