Categorieën

SOA / SOA testen / Soapoli-online Clamydia lab zelftest # 2

Soapoli-online Clamydia lab zelftest # 2
0 Reviews | Review toevoegen

Snel betrouwbaar testen op SOA? Met de testen van Soapoli-online heeft u binnen 3 werkdagen de uitslag. De afgenomen test wordt onderzocht door ons laboratorium wat u de hoogste betrouwbaarheid garand

€ 34,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Chlamydia laboratorium zelftest

 

Thuis veilig en betrouwbaar testen op SOA? Dat is mogelijk! De SOA-testen van Soapoli-online voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Alle SOA testen worden onderzocht in STAR MDC een CCKL gecertificeerd laboratorium. Het team achter Soapoli-online bestaat uit twee BIG geregistreerde verpleegkundigen en twee artsen. Deze testen kunt u zelf thuis af nemen en worden anoniem onderzocht in ons laboratorium.
 

Hoe wordt de test afgenomen.

Deze chlamydia test neemt u af door middel van een uitstrijk van de vagina, keel of anus.

De test zit in een blanco brievenbusbox die u via de post ontvangt. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die u stap voor stap uitlegt hoe de test afgenomen moet worden. Zodra de test binnen is bij het laboratorium ontvangt u binnen 3 werkdagen  de uitslag.
 

Wat als de test positief blijkt te zijn.

U krijgt van ons uw uitslag te horen. U kunt zich via Soapoli-online laten behandelen.  
 

Wanneer testen?

De wachttijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat er betrouwbaar getest kan worden. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Chlamydia heeft een wachttijd van 14 dagen.
 

SOA test Advies nodig?

Soapoli-online heeft een digitale SOAtestwijzer ontwikkeld (op basis van NHG standaard) om U te helpen met wat U moet testen. N.a.v. het risico wat u gelopen heeft komt u tot een SOAtestadvies.
 

Nog vragen?

Indien u verdere informatie wenst of vragen heeft over onze diensten, dan kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice: info@soapoli-online.nl.


Test Chlamydia niet eerder dan 10 dagen na het laatste onbeschermde sekscontact. 
De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat je ziekte aan kan tonen in een test. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test.

Test je chlamydia eerder dan de aangegeven incubatietijd van 10 dagen dan adviseren we je in het geval van een goede uitslag de test na de incubatieperiode te herhalen en in de tussentijd veilig te vrijen.

Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag ontvang je via een link in de mail die naar een beveiligde omgeving verwijst waar je je uitslag kan inzien.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.