Categorieën

Exendo supplementen / Bacillus subtilis DE111 - 60 caps

Bacillus subtilis DE111 - 60 caps
Bacillus subtilis DE111 - 60 caps

Bacillus subtilis DE111® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics. Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 43,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Samenstelling
Bacillus subtilis DE111® bevat per 1 capsule:
Ingrediënt Gewicht + kiemen
Bacillus subtilis DE111® 100 mg - 10 miljard (1 x 1010) CFU (maagzuurbestendig)
       
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules 60 capsules (9 g netto totaal gewicht, 150 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Bacillus subtilis DE111® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Wetgeving

Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Bacillus subtilis DE111® uitvoeriger te beschrijven.

Gebruik Aanbevolen dagdosering: max. 1 capsule vanaf 12 jaar. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.
Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.