Categorieën

Exendo supplementen / Cranberry D-Mannose Plus – 60 caps

Cranberry D-Mannose Plus – 60 caps
Cranberry D-Mannose Plus – 60 caps

Preventief voor blaasontsteking

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 38,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Samenstelling
Cranberry D-Mannose Plus bevat per 2 capsules (dagdosering)
Ingrediënten Gewicht RI**
Grote veenbesextract (Vaccinium macrocarpon) (extract 10:1 met 30% proanthocyanidines*) 1.000 mg (komt overeen met 100 gram verse Grote veenbes)  
D-Mannose 1.000 mg  
Vitamine C (Magnesium-L-ascorbaat) 200 mg 208
*  Totaal proanthocyanidines: 300 mg waarvan 45% à 55% OPC’s.
** RI: referentie inname
   
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g netto totaalgewicht, 600 mg/capsule). Capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Cranberry D-Mannose Plus is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics
Werking
Wetgeving
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Cranberry D-Mannose Plus uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 2 capsules per dag of volgens voorschrift. De maximale dagdosering is 6 capsules. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Vermijd gebruik tijdens tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.