Categorieën

Exendo supplementen / Curcuma CellMax®- 30 caps (4.550% hogere opname dan curcumine)

Curcuma CellMax®- 30 caps (4.550% hogere opname dan curcumine)
Curcuma CellMax®- 30 caps (4.550% hogere opname dan curcumine)

Curcuma CellMax® bevat per 1 vegetarische capsule (dagdosering) 450 mg CurQfen™ Curcuma CellMax® bevat curcumine gebonden aan fenegriek, dit creëert curcumagalactomannosides, ofwel curcumine gebonden

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 34,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Productbeschrijving

Samenstelling  
Curcuma CellMax® bevat per 1 vegetarische capsule (dagdosering) 450 mg CurQfen™

Curcuma CellMax® bevat curcumine gebonden aan fenegriek, dit creëert curcumagalactomannosides, ofwel curcumine gebonden aan een transporter (fenegriek-galactomannaan). De opname van curcumagalactomannosides in de bloedbaan is volgens humaan dubbelblind placebo-gecontroleerd onderzoek gemiddeld 4.550 % hoger dan curcumine *. 

* De referenties van deze studie worden op verzoek gemaild naar professionals
Ingrediënt Gewicht Extract
Curcuma longa en fenegriek
4.550 % hogere opname dan curcumine,
equivalent van 7,2 gram curcumine
 450 mg Gestandaardiseerd op minimaal 35% totaal curcuminoïden en fenegriek galactomannanen (Trigonella foenum-graecum zaad)  
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.

Aantal capsules 30 capsules (13,5 g netto totaal gewicht, 450 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Curcuma CellMax® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Gebruik 

Aanbevolen dagdosering: 1 capsule innemen met een glas water. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet toedienen aan kinderen tot  4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Contra-indicaties Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Dit middel is niet geschikt voor personen met een galwegobstructie.  Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk: bv bij gebruik van bloedverdunners of antidiabetica. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.
Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.