Categorieën

DPP-IV Optimum (UDH - is recentelijk door GOLD vervangen)

DPP-IV Optimum (UDH - is recentelijk door GOLD vervangen)
DPP-IV Optimum (UDH - is recentelijk door GOLD vervangen)
0 Reviews | Review toevoegen

Het topproduct van Exendo® Epigenomics is recentelijk vervangen door een veel betere opvolger: de DPP-IV Optimum Gold. Ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. Met 170

€ 0,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Het topproduct van Exendo® Epigenomics is recentelijk vervangen door een veel betere opvolger: de DPP-IV Optimum Gold.

Ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. Met 170.000 HUT-eenheden per capsule, het meest krachtige DPP-IV enzym-product op de markt. Eén capsule per dag volstaat. Bevat ingrediënten die de werking van het DPP-IV (= lichaamseigen sleutelenzym met 65+ functies) versterken; breekt o.a. exorfinen af.

Aanbevolen dagdosering: 1 x maal daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen op een lege maag of net voor de maaltijd (max: 6 capsules/dag, hetzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven).

Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar.  Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij koeltemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.


 

Waarschuwing: niet gebruiken indien u DPP-IV remmers neemt voor de behandeling van diabetes type 2. Andere interacties met geneesmiddelen en natuurproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Een deficiënte DPP-IV enzym werking heeft een exorfinen-opstapeling tot gevolg. De versnelde exorfinen afbraak door het innemen van het DPP-IV enzym kan gedurende de eerste dagen of weken ontwenningsverschijnselen veroorzaken. Raadpleeg hiervoor een deskundige indien u niet zeker bent dat u een exorfinen belasting hebt

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.