Categorieën

DNA testen / Life-Style DNA testen / Genetische sport en voeding test (Gezond Gewicht HomeDNA™)

Genetische sport en voeding test (Gezond Gewicht HomeDNA™)
Genetische sport en voeding test (Gezond Gewicht HomeDNA™)
0 Reviews | Review toevoegen

Elimineer het giswerk om een gezond gewicht te bereiken en te handhaven. HomeDNA ™ Gezond gewicht test is een wetenschappelijk onderbouwd gewichtsbeheer test en programma.

€ 160,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

HomeDNA ™ Gezond Gewicht test is een revolutionaire DNA-test programma dat 45 genetische markers (SNP's) onderzoekt die het gewicht beïnvloeden en biedt u vervolgens aangepaste dieet- en bewegingsstrategieën voor een gezonder leven.

Verzamel gewoon uw DNA profiel met behulp van de pijnloze, eenvoudig te gebruiken wangstaafjes die bij uw kit worden meegeleverd, verzend ze naar het lab, en binnen enkele weken ontvang u uw resultaten.

Hoe werkt het?

TESTRESULTATEN ZIJN INCLUSIEF:
• Gedetailleerde analyse van de genetische markers die uw gewicht beïnvloeden
• Gepersonaliseerde aanbevelingen voor:
- Voedsel om te eten
- het beste voedsel om te voldoen aan de calorische behoeften
• Nutriënten - Optimale behoeften aan voedingsstoffen en de meest effectieve supplementen
• Beste oefeningen - Ideale oefeningen om uw gezondste gewicht te bereiken en te behouden

Het rapport bevat een compleet genetisch profiel op elk van meerdere gebieden voor een gezond gewicht:
• Gewichtsverliesvermogen
• Eiwit, vet, koolhydratengebruik
• Voedingsstoffen
• Vitaminen
• Cardio-respons
• Krachttraining
• Trainingsregimes

In het rapport laten de indicatoren voor elke gen laten een Laag, Normaal en Verbeterd profiel zien. Het profiel leidt tot specifiek aanbevelingen voor voeding, oefening en voeding supplementen.

Het rapport bespreekt in eenvoudige taal hoeveel eiwitten, koolhydraten en vet dat u dagelijks zou moeten consumeren, voor welke voedingsstoffen u mogelijk risico loopt op een tekort, en welke voedingsmiddelen goede bronnen zijn van die voedingsstoffen. U zult leren  hoe uw lichaam reageert op verschillende voedsel voor energie, en dus, hoe het beste te eten om lichaamsvet te verliezen. Uw rapport geeft ook aan hoe gevoelig u bent om vet te gebruiken voor energie tijdens verschillende soorten oefeningen. Het geeft u specifieke informatie over fitnessactiviteiten die het beste afgestemd zijn op uw genetische resultaten: welke soorten oefeningen, met welke intensiteit, voor hoe lang, en hoe vaak.

DE WETENSCHAP ACHTER DE TEST

Genetische testen zijn steeds verder ontwikkeld en zal de toekomst zijn van preventieve gezondheid. Naast de duizenden tests die worden aangeboden voor medische aandoeningen, is de wetenschap achter genetische tests voor levensstijl en wellness de enige test die specifieke genen identificeren die dicteren hoe het menselijk lichaam koolhydraten, vet, eiwitten en micronutriënten verwerkt en identificeert de effectiviteit van bepaalde fitnessactiviteiten.
Programma's op maat op basis van het DNA van een individu hebben bewezen veel effectiever zijn dan generieke programma's. In een recente studie bleek dat dieters die het gewichtsbeheer programma toepassen op basis van het genoom van het individu 33% of meer gewicht verloren dan die volgens de standaard, "een die past bij alle" gewichtsverliesprogramma's. 
Met de komst van de nieuwste genomische technologie is elk ander programma voor gezondheidsbeheer dat het genetische profiel van een persoon niet in beschouwing neemt gewoon giswerk.

Voorbeeld rapport

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.