Categorieën

Exendo supplementen / Glutamatil® met Tolerase® G – 60 caps

Glutamatil® met Tolerase® G – 60 caps
Glutamatil® met Tolerase® G – 60 caps

Samenstelling Glutamatil® met Tolerase® G bevat per capsule: Ingrediënten Gewicht Tolerase® G (prolyl oligopeptidase enzy...

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 42,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Samenstelling
Glutamatil® met Tolerase® G bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht
Tolerase® G (prolyl oligopeptidase enzym) 150 mg  
L-glutamine 365 mg  
Citroenmelisse (Melissa officinalis) (extract 5:1) 50 mg  
Gekrulde peterselie (Petroselinum crispum) 25 mg  
Lactobacillus rhamnosus GG 10 mg: 1 miljard CFU  
     
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g netto totaalgewicht, 600 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Glutamatil® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Werking
Wetgeving
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Glutamatil® uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 à 3 capsules per dag bij de maaltijd of volgens voorschrift. De maximale dagdosering is 10 capsules. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op  geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte. Tolerase® G is niet geschikt om een glutenvrij dieet te vervangen en/of om coeliakie te voorkomen of te behandelen.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.