Categorieën

DNA testen / Life-Style DNA testen / Genetische veroudering huid test (SkinDNA HomeDNA™)

Genetische veroudering huid test (SkinDNA HomeDNA™)
Genetische veroudering huid test (SkinDNA HomeDNA™)
0 Reviews | Review toevoegen

We bieden een revolutionaire test aan. Op basis van uw DNA gegevens kunt u nu bepalen welke factoren voor u van belang zijn voor het ouder worden van uw huid.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 145,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met onze huid DNA testen bepaalt u of u een hoog risico, gemiddeld risico en laag risico heeft in alle volgende 5 aspecten van huidveroudering:

  • Stevigheid + Elasticiteit - de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt bepaald door collageen, een eiwit dat de huid de goede look en glanzende uitstraling geeft. Naarmate we ouder worden, onstaan fijne lijntjes en rimpels doordat het vermogen van ons lichaam om collageen te regenereren afneemt. Onze test zal bevestigen of u een verstoring van de genen heeft die verantwoordelijk zijn voor de synthese, evenals het afbreken van het collageen en of u een genetische aanleg heeft voor vroegtijdige veroudering.
  • Rimpelen (AGE) - Het vermogen van ons lichaam om collageen te vormen of de snelheid waarmee het degradeert is één aspect om rimpels te vormen. Een andere belangrijke factor is een proces dat bekend staat als glycatie. Glycatie is sterk afhankelijk van onze inname van suiker (glucose) en de snelheid waarmee ons lichaam genetisch zich kan ontdoen van de metabolieten van suiker bekend als Advanced Glycation End Products (AGE). Deze glycatie eindproducten veroorzaken beschadiging van de huid eiwitten en kan de productie van collageen en elastine remmen of een bijdrage leveren aan het afbreken van deze eiwitten. Bepaalde genvariaties maken ons gevoeliger voor deze glycatie - heeft u deze gen-varianten? Ontdek dat met onze huid DNA-test
  • Zon Damage + pigmentatie - Heeft u een genetische aanleg voor schade door de zon, pigmentatie en verkleuring van de huid tegen schadelijke UV-stralen van de zon of heeft u genen die verbeterde zonwering (natuurlijke genetische zonwering factor) bieden? De resultaten van dit onderdeel van de test zal u helpen te bepalen hoeveel zon u kunt verdragen, de aard van de zon schermers die u nodig hebt om ze goed te gebruiken als ook hun sterkte.
  • Free Radical Schade - Hoe goed is uw huid in staat anti-oxidantia te produceren die schade veroorzaakt door vrije radicalen tegen gaan? Een groot deel van dit vermogen is bepaalt in je genen. Het frisse, jeugdige uiterlijk van de huid is sterk afhankelijk van de anti-oxidanten in het lichaam, omdat deze actief zijn tegen de zeer reactieve vrije radicalen die circuleren in het lichaam .
  • Gevoeligheid + Ontsteking - Heeft u al vele vlekken? Jeukende of gevoelige huid? Huiduitslag? Wat is oorzaak van deze ontstekingsreacties? Dit aspect van de test zal u vertellen of u genetisch gevoelig bent voor huidontsteking en gevoeligheid - twee belangrijke factoren bij veroudering.

 

monstername
Monstername voor uw huid DNA-test is eenvoudig en simpel. Wij sturen u een skin DNA-kit na bevestiging van uw bestelling. De kit wordt verstuurd naar het adres dat u opgeeft op het moment van bestelling. In 3 eenvoudige stappen kunt u uw DNA-monsters verzamelen en stuur deze terug voor analyse naar ohet laboratorium waar we mee samenwerken (DDC).

  • Wrijf de  swabs onder uw tong en tegen uw binnenkant van de wang
  • Laat de uitstrijkjes een uur drogen
  • Sluit de swabs in hun envelop en stuurde ze terug naar het laboratorium

Let op: Het huid DNA-onderzoek is wetenschappelijk bewezen om u helpen in uw huid behandeling en bij het afstemmen van uw huidverzorging regime op een zodanige manier dat het een aanvulling op uw genen vormt en maximaliseert het uiterlijk van uw huid. Dit gezegd zijnde, het verouderingsproces kan niet worden gestopt, hoewel het wel zou kunnen worden vertraagd. Factoren waar we controle over hebben, zoals blootstelling aan de zon, dieet en levensstijl zal een belangrijke bijdrage leveren aan de manier waarop we ouder worden in relatie tot onze huid. Andere factoren die ook een bijdrage leveren aan veroudering, zoals tijd, zijn niet te beheersen.


Duur test: 15 werkdagen na ontvangst in het lab (houdt u rekening met verzending, in de praktijk zal dit ongeveer in totaal een maand zijn).

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.