Categorieën

Zelfzorg / KOR-Phase® - 90 caps

KOR-Phase® - 90 caps
KOR-Phase® - 90 caps

Herstelt de gevoeligheid van het endorfinesysteem door het afremmen van NMDA. NMDA is een neurotoxisch eiwit dat vrijkomt bij verslavin- gen, exorfinen-belasting, chronische pijn en stress; het ver

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 45,76
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Herstelt de gevoeligheid van het endorfinesysteem door het afremmen van NMDA.

NMDA is een neurotoxisch eiwit dat vrijkomt bij verslavingen, exorfinen-belasting, chronische pijn en stress. NMDA veroorzaakt onrust, biologische stress, malende gedachten en moeite met loslaten van negatieve ervaringen. NMDA veroorzaakt de typische afkick-vermoeidheid na het consumeren van troostvoeding en genotsstoffen door het opruimen van ATP (de energie molecule).


Aanbevolen dagdosering:
1 x maal daags 3 capsules (ochtend of avond),

Tenminste een half uur voor de maaltijd innemen (bij maagklachten innemen tijdens de maaltijd). (max: 6 caps per dag, hetzij anders geadviseerd). De aanbevolen dagdosering niet overschrijven.

Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar.  Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.