Categorieën

Exendo supplementen / Pijnboom extract 500 – 60 caps

Pijnboom extract 500 – 60 caps
Pijnboom extract 500 – 60 caps

Samenstelling Pijnboom extract 500 bevat per capsule: Ingrediënten Gewicht Pijnboomschorsextract (Pinus pinaster) (extrac...

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 32,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Samenstelling
Pijnboom extract 500 bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht
Pijnboomschorsextract (Pinus pinaster) (extract 95% proanthocyanidines*) 500 mg  
*  Totaal proanthocyanidines: 475 mg waarvan 45% à 55% OPC’s (oligomere procyanidines)    
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (30 g netto totaalgewicht, 500 mg/capsule). Capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Pijnboom extract 500 is een samenstelling van Exendo® Epigenomics
Werking
Wetgeving
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Pijnboom extract 500 uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 capsule per dag of volgens voorschrift. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op  geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.