Categorieën

DNA testen / Ben ik de vader? / Prenatale DNA Vaderschapstest (NIPP)

Prenatale DNA Vaderschapstest (NIPP)
Prenatale DNA Vaderschapstest (NIPP)
0 Reviews | Review toevoegen

Twijfelt u over wie de biologische vader is en wilt u daar voor de bevalling al duidelijkheid over hebben, dan kunt u met deze veilige test daar snel uitsluitsel over verkrijgen.

€ 1.199,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Prenatale Non-invasive DNA vaderschapstest

Een DNA vaderschapstest, terwijl u nog zwanger bent! Al na 7 weken zwangerschap is het nu mogelijk om de vaderschap te bevestigen.
Deze Certainty Non-invasive Prenatal Paternity test is de eerste en enige AABB (American Association of Blood Banks) gecertificeerde NIPP test.

In tegenstelling tot de andere DNA testen is voor deze test een bloedmonster nodig. Met een bloedmonster van de moeder is het nu mogelijk om al na 7 weken het DNA van het kind te isoleren. Samen met een bloedmonster van de vader kan dan bevestigd worden of de vermeende vader ook de werkelijke biologische vader is. Indien gewenst kan ook volstaan worden met een speeksel monster van de vader.

Doordat er een bloedmonster wordt genomen van de moeder, bestaat er geen enkel risico voor het ongeboren kind. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bekende vlokkentest (tussen de 11de en 14de week van zwangerschap) of vruchtwaterpunctie (na 15 weken zwangerschap). Met deze test kan dus eerder dan alle andere testen en zonder enig risico, uitsluitsel worden gegeven over een vaderschap.

De Prenatale vaderschapstest geeft een resultaat met een nauwkeurigheid van meer dan 99,9%, doordat meer dan 300000 verschillende genetische locaties worden gescreend.

Uitvoering Prenatale test:

Allereerst ontvangt u van ons een aantal vragen, die u moet beantwoorden, zodat we er voor kunnen zorgen dat uw testkit zo goed mogelijk wordt verwerkt. U ontvangt van ons een testkit met buisjes om bloed in op te vangen.

Let op: u moet wel zelf met uw huisarts, prikpost of verloskundige regelen om bloed (2 x 10 ml) af te nemen!

De afgenomen bloedmonsters stopt u in een speciale verpakking. U krijgt van ons reispapieren die u bij de verpakking stopt. U belt daarna FEDEX om een afspraak te maken om het pakje bij u op te halen. De kosten daarvan zijn al betaald en u ontvangt van ons een referentie nummer. Het pakje wordt door FEDEX rechtstreeks naar het laboratorium in Amerika gestuurd.

Binnen 5-10 werkdagen na ontvangst van de monsters in het laboratorium ontvangt u van ons het resultaat.

Beperkingen

De test kan niet uitgevoerd worden bij vrouwen die zwanger van meerdere foetussen. Verder kan in het geval de vermeende vaders biologisch aan elkaar verwant zijn, de test alleen worden uitgevoerd als beide vaders getest worden.

Extra opties
1. Naast het bevestigen van de vaderschap, kunt u met dezelfde test ook het geslacht bepalen van het ongeboren kind/foetus.

2. Wilt u snel resultaat? Met onze express optie heeft u binnen 3 werkdagen het resultaat in huis. Houdt u er echter wel rekening mee dat zodra u de monsters via Fed-ex laat versturen, de monsters pas de volgende dag in het laboratorium zullen zijn.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.