Categorieën

Exendo supplementen / R-Alfa-Liponzuur Plus 100 mg (Bio-Enhanced® Na-RALA) – 60 caps

R-Alfa-Liponzuur Plus 100 mg (Bio-Enhanced® Na-RALA) – 60 caps
R-Alfa-Liponzuur Plus 100 mg (Bio-Enhanced® Na-RALA) – 60 caps

Samenstelling R-Alfa-Liponzuur Plus bevat per 1 à (3) vegetarische capsule(s) Ingrediënt Gewicht RI* % R-Alfa-Lipon...

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 29,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Samenstelling
R-Alfa-Liponzuur Plus bevat per 1 à (3) vegetarische capsule(s)
Ingrediënt Gewicht RI* %
R-Alfa-Liponzuur (Bio-Enhanced® Na-RALA) 100 mg (300 mg) -
Vitamine C (Magnesium-L-ascorbaat) 25 mg (75 mg) 26 (78)
Vitamine B1 (Thiamine HCL) 1 mg (3 mg) 71 (213)
RI*: Referentie-inname      
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules 60 capsules (7,6 g netto totaal gewicht, 126 mg/capsule) capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden R-Alfa-Liponzuur Plus is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Wetgeving

Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van R-Alfa-Liponzuur Plus uitvoeriger te beschrijven.

Gebruik Aanbevolen dagdosering: volwassenen tot max. 3 maal daags 1 capsule innemen, kinderen van 4 tot 18 jaar 1 caps per dag tenzij anders voorgeschreven. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Dit product kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, mensen met diabetes (insuline of orale antidiabetica) dienen hier rekening mee te houden. Ook andere invloeden op  geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.