Categorieën

Receptplichtig

Receptplichtige producten:
In deze rubriek vindt u receptplichtige producten, die vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Deze producten kunt u hier bestellen met een geldig recept en wij zullen dit rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. Indien dit voor ons niet mogelijk is (o.a. doordat blijkt dat u niet meer ingeschreven bent bij een zorgverzekeraar), zullen we uw order niet verwerken. 

Op onze site kunt u geen koelartikelen bestellen, evenals middelen die onder de opiumwet vallen.

Voor een aantal producten geldt een bijbetaling. Het bedrag vindt u bij het product, maar dit bedrag verrekent uw zorgverzekeraar met u af.

Proces receptaanvraag verwerking:
Uw recept kunt u digitaal verwerken. U ontvangt dan automatisch van ons meteen een mail met uw bestelnummer, die u nodig heeft om het product te bestellen. In andere gevallen ontvangt u van ons een mail met uw bestelnummer, nadat we uw recept van uw arts hebben ontvangen.Zorg er dan wel voor dat uw mail adres op het recept staat. Naast een bestelnummer heeft u ook een MED code nodig. De MED code ontvangt u na het invullen van een vragenlijst mbt uw huidige medicatie en aandoeningen of gelijktijdig met uw bestelnummer bij het digitaal aanbieden van het recept. De gegevens van de medische vragenlijst hebben we nodig om uw medicatiebewaking op een verantwoorde wijze te kunnen uitvoeren. 

Preferentie:
Houdt u er wel rekening mee dat we het preferentie beleid van uw zorgverzekeraar zullen volgen. Dit betekent dat we ons het recht voorbehouden om af te wijken van het merk dat u heeft aangevraagd, tenzij er een medische noodzaak voor u is om een specifiek merk geleverd te krijgen.Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.