Categorieën

SOA testen / Soapoli-online Hepatitis B Lab zelftest # 18

Soapoli-online Hepatitis B Lab zelftest # 18
Soapoli-online Hepatitis B Lab zelftest # 18
Reviews | Review toevoegen

Snel betrouwbaar testen op SOA? Met de testen van Soapoli-online heeft u binnen 3 werkdagen de uitslag. De afgenomen test wordt onderzocht door ons laboratorium wat u de hoogste betrouwbaarheid garand

€ 42,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

In deze box tref je alle materialen aan die nodig zijn om te testen op Hepatitis B:

  • Een uitgebreide afnameinstructie
  • Een opvangbuisje en drie vingerprikkers
  • Een labformulier
  • Een speciale blauwe retourenvelop

De uitslag van de hepatitis B test van Soapoli-online is betrouwbaar 8 weken na het laatste onbeschermde sekscontact. Test je eerder dan de aangegeven wachttijd adviseren we je de test na de incubatieperiode te herhalen en in de tussentijd veilig te vrijen.

Indien de uitslag aangeeft dat je hepatitis B hebt opgelopen is het noodzakelijk om verder onderzoek te laten verrichten. Hepatitis B is, in tegenstelling tot andere SOA, een meldingsplichtige ziekte. Iedere besmetting moet gemeld worden bij de GGD. De GGD heeft de taak om bij een melding van hepatitis B bron en contactopsporing te doen.Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag ontvang je via een link in de mail die naar een beveiligde omgeving verwijst waar je je uitslag kan inzien.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Meld u aan voor onze nieuwsbrief