Categorieën

SOA testen / Soapoli-online HIV Lab Zelftest # 16

Soapoli-online HIV Lab Zelftest # 16
Soapoli-online HIV Lab Zelftest # 16
Reviews | Review toevoegen

Snel betrouwbaar testen op SOA? Met de testen van Soapoli-online heeft u binnen 3 werkdagen de uitslag. De afgenomen test wordt onderzocht door ons laboratorium wat u de hoogste betrouwbaarheid garand

€ 37,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

In deze box tref je alle materialen aan die nodig zijn om te testen op HIV:

  • Een uitgebreide afnameinstructie
  • Een opvangbuisje en drie vingerprikkers
  • Een labformulier
  • Een speciale blauwe retourenvelop

De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat je ziekte aan kan tonen in een test. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test.

De uitslag van de HIV test is betrouwbaar 4 weken na het laatste onbeschermde sekscontact. Test je eerder dan de aangegeven incubatietijd van 4 weken dan adviseren we je de test na de incubatieperiode te herhalen en in de tussentijd veilig te vrijen.Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag ontvang je via een link in de mail die naar een beveiligde omgeving verwijst waar je je uitslag kan inzien.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Meld u aan voor onze nieuwsbrief