Top

Soapoli-online Clamydia/gonoroe/tricomonas Urinetest # 21

  • Soapoli-online Clamydia/gonoroe/tricomonas Urinetest # 21
56,95

Chlamydia, Gonorroe en trichomonas laboratorium zelftest via URINE

 

Thuis veilig en betrouwbaar testen op SOA? Dat is mogelijk! De SOA-testen van Soapoli-online voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Alle SOA testen worden onderzocht in STAR MDC een CCKL gecertificeerd laboratorium. Het team achter Soapoli-online bestaat uit twee BIG geregistreerde verpleegkundigen en twee artsen.

Deze testen kunt u zelf thuis af nemen en worden anoniem onderzocht in ons laboratorium.


Hoe wordt de test afgenomen.

Deze chlamydia, trichomonas en gonorroe test neemt u af door middel van het opvangen van urine (dit geldt alleen voor mannen).

De test zit in een blanco brievenbusbox die u via de post ontvangt. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die u stap voor stap uitlegt hoe de test afgenomen moet worden. Zodra de test binnen is bij het laboratorium ontvangt u binnen 3 werkdagen  de uitslag.


Wat als de test positief blijkt te zijn.

U krijgt van ons uw uitslag te horen. U kunt zich via Soapoli-online laten behandelen.  


Wanneer testen?

De wachttijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat er betrouwbaar getest kan worden. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Chlamydia en gonorroe hebben een wachttijd van 14 dagen, trichomonas een wachttijd van 21 dagen.


SOA test Advies nodig?

Soapoli-online heeft een digitale SOAtestwijzer ontwikkeld (op basis van NHG standaard) om U te helpen met wat U moet testen. N.a.v. het risico wat u gelopen heeft komt u tot een SOAtestadvies.

Nog vragen?

Indien u verdere informatie wenst of vragen heeft over onze diensten, dan kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice: info@soapoli-online.nl.

 


De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste lichamelijke klachten van de ziekte. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test.Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag ontvang je via een link in de mail die naar een beveiligde omgeving verwijst waar je je uitslag kan inzien.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over