Top

DPP-IV Optimum Basic (UDH - is recentelijk vervangen door Gold Basic)

  • DPP-IV Optimum Basic (UDH - is recentelijk vervangen door Gold Basic)
0,00

Kleine capsules, makkelijker in te nemen voor kleine kinderen (= vervangproduct DPP-IV Optimum). DPP-IV is een lichaamseigen sleutelenzym met 65+ functies; breekt o.a. exorfinen af.

Aanbevolen dagdosering: 2 x maal daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen op een lege maag of net voor de maaltijd (max: 6 capsules/dag, hetzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven).

Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar.  Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij koeltemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.


 

Waarschuwing: niet gebruiken indien u DPP-IV remmers neemt voor de behandeling van diabetes type 2. Andere interacties met geneesmiddelen en natuurproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Een deficiënte DPP-IV enzym werking heeft een exorfinen-opstapeling tot gevolg. De versnelde exorfinen afbraak door het innemen van het DPP-IV enzym kan gedurende de eerste dagen of weken ontwenningsverschijnselen veroorzaken. Raadpleeg hiervoor een deskundige indien u niet zeker bent dat u een exorfinen belasting hebt


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over