Top

Pea Creme - 100 gram

Nieuw
 • Pea Creme - 100 gram
 • Pea Creme - 100 gram
 • Pea Creme - 100 gram
 • Pea Creme - 100 gram
43,08


• Met PEA-opt keurmerk

• Een puur product
• Natuurlijk en lichaamseigen
• Geoptimaliseerde formulering                                              

  Toepassing:

  PEA crème is ontwikkeld voor een gevoelige huid op basis van voedende en beschermende bestanddelen, verrijkt met de natuurlijke stoffen Palmitamide MEA (palmitoylethanolamide) en Boswellia Serrata Gum (olibanum).  Wat de gebruiker voor gebruik moet weten:

  Aanbevolen wordt om de crème in combinatie met
  PeaPure® capsules te gebruiken. 


   
  • PEA crème kan in combinatie met andere middelen worden gebruikt. Echter niet de crème tegelijk met andere crèmes of lotions op de huid aanbrengen. Bij twijfel wordt geadviseerd vooraf uw arts of apotheker te raadplegen.
  • PEA crème kan zonder problemen door ouderen en kinderen gebruikt worden.
  • Zelden treden overgevoeligheidsreacties op. Verder zijn er geen bijwerkingen van betekenis bekend. Als bijwerkingen optreden, meld dit dan aan RS.
  • Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt niet aanbevolen.


  Gebruik en dosering

  • Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

  • Gebruik: in dunne laag op de huid aanbrengen.

  • Dosering: 1 – 4 maal daags.

  • PEA crème kan langdurig gebruikt worden.

  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.


  Waarschuwingen

  • Bewaar PEA crème bij temperaturen onder de 25°C. Voorkom bevriezing. Sluit de verpakking na gebruik goed af; dit voorkomt uitdrogenen bederf.

  • Buiten bereik van kinderen houden.


  Inhoud en ingrediënten

  Aqua, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Sorbitol, Dipropylene Glycol, Palmitamide MEA, Sodium Benzoate, Boswellia Serrata Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate.100 g PEA crème bevat 1,500 mg PEA en 200 mg Boswellia Serrata. PEA crème bevat het natuurlijke conserveringsmiddel sorbinezuur. Samenstelling + houdbaarheid: zie verpakking.


  _____________________________________________________________________


  Vragen over PEA Crème

  Algemeen

  1. Wat is PEA crème?

  PEA crème is een crème die een optimale concentratie van de natuurlijke en beschermende stof palmitoylethanolamide (afgekort PEA) bevat.
  PEA is een lichaamseigen stof die in vele levende wezens voorkomt en fysiologisch werkzaam is. JP Russell Science Ltd heeft deze crème speciaal ontwikkeld om via de huid de werking van de PeaPure capsules te versterken.
  De crème is speciaal bedoeld om een onrustige huid, waarin bijvoorbeeld prikkelingen en/of tintelingen waargenomen worden, te kalmeren. De PEA crème kan dus via de huid de werking van PeaPure capsules in het lichaam goed aanvullen.

  Nadat de PEA voor de PEA crème eerst in een Amerikaans laboratorium conform de strengste eisen is geanalyseerd en gecontroleerd wordt PEA crème vervolgens geproduceerd in een gespecialiseerd Nederlands bedrijf in overeenstemming met de zeer hoge kwaliteitseisen. PEA crème bevat, vergeleken met andere PEA crèmes, de hoogste concentratie PEA.

  2. Waar is PEA crème goed voor?

  Als producent van crèmes en voedingssupplementen zijn wij op grond van recente wetgeving beperkt in de informatie die wij met betrekking tot de werking van PEA crème mogen verstrekken. Voor nadere informatie verwijzen wij naar andere (internet-) bronnen.

  3. Is PEA crème vrij te verkrijgen?

  PEA crème is een crème voor de huid en is vrij verkrijgbaar.

  4. Heb ik het recht om gekochte producten terug te sturen?

  U heeft niet het recht om de gekochte producten terug te sturen.


  Veiligheid en kwaliteit
   

  5. Is PEA crème een veilig middel op de huid?

  De belangrijkste stof in de PEA crème, palmitoylethanolamide, is anno 2014 door meer dan een miljoen mensen in Europa gebruikt en er zijn geen lastige, gevaarlijke of problematische gevolgen bekend. Ook hebben vele duizenden mensen crème die PEA bevat op de huid aangebracht om de huid in balans te brengen. Er zijn geen bijzondere bijwerkingen gevonden.
  De crème is speciaal ontwikkeld om de huid tot rust te brengen in geval van roodheid en bij een prikkelende, tintelende en/of brandende huid.

  6. Wordt PEA crème volgens hoge standaarden geproduceerd?

  PEA crème wordt geproduceerd in een gespecialiseerd Nederlands bedrijf overeenkomstig zeer hoge kwaliteitseisen. PEA crème bevat, vergeleken met andere PEA crèmes, de hoogste concentratie PEA.
   

  Toepassing
   

  7. Hoe vaak moet ik PEA crème gebruiken?

  PEA crème kan het beste 1-4 maal per dag in een dunne laag op de huid aangebracht worden.

  8. Hoeveel PEA crème moet ik aanbrengen?

  Begin met een hoeveelheid crème ter grootte van een erwt op de plaatsen waar u de klachten heeft (veelal op de voeten die tintelen en/of prikken); de eerste keer zo weinig om te controleren of u niet allergisch reageert op de crème. Dat is zeer zeldzaam, maar goed om te checken. Als na het smeren geen bijwerkingen optreden, kunt u vaker en meer smeren, zo veel als u denkt dat helpt.
   

  Resultaat

  9. Wat te doen bij onvoldoende resultaat?

  Bij onvoldoende resultaat wordt geadviseerd om de crème vaker en in grotere hoeveelheden te smeren.
  In het algemeen zullen de eerste resultaten binnen een periode van 2 maanden na het gebruik van de crème en het innemen van PeaPure capsules optreden. Afhankelijk van verschillende factoren kan dit bij sommige gebruikers langer duren.
  Soms wordt ook pas na het stoppen met het gebruik van de crème duidelijk wat het resultaat was, omdat men pas dan het verschil ervaart tussen het wel of niet gebruiken van de crème.

  10. Waarom duurt het soms zo lang voordat er resultaten merkbaar zijn?

  De werking van PEA vindt plaats via de natuurlijke mechanismen van het lichaam. Na het aanbrengen van de crème vinden er talloze biologische acties in de cellen van de huid en de huidzenuwen plaats, waardoor het enkele weken kan duren voordat de resultaten merkbaar zijn.

  11. Werkt PEA crème ook wel eens niet?

  Ja, dat is mogelijk. Er zijn mensen, die niet de gewenste of verwachte resultaten behalen met de crème. Wel wordt geadviseerd PEA crème minimaal 2 maanden te gebruiken om een goed oordeel te kunnen vormen. Lees meer over Peapure ervaringen
   

  Vergoeding

  12. Wordt PEA crème door de ziektekostenverzekeraars vergoed? 

  Nee, PEA crème komt in het algemeen niet voor vergoeding in aanmerking.


   


  Reviews (0)
  Type de code over
  Stuur naar een vriend
  @
  @
  Type de code over