Top

Kijimea Prikkelbare Darm capsules

Nieuw
  • Kijimea Prikkelbare Darm capsules
0,00


Algemeen

Kijimea Prikkelbare Darm Capsules is een medisch hulpmiddel van klasse IIb voor de behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Het kan worden gebruikt nadat een arts prikkelbare darm syndroom heeft vastgesteld.

Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden. Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symtomen doordat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand.  Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op de beschadigde darmwand. 

Het resultaat: verontreinigingen en ziektekiemen kunnen minder goed de darm binnendringen, waardoor de darm ook minder wordt geïrriteerd.Dosering
Neem 1 maal per dag 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten bevelen wij aan deze capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken te gebruiken. Na ongeveer 1 week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn. 


Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 

Inhoud: 14, 28 of 84 capsules

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over