Top

Melatonine transdermale crème 3mg/g - 30 g

Nieuw
  • Melatonine transdermale crème  3mg/g - 30 g
34,36


Melatonine werkt tegen vrije radicalen. Vrije radicalen ontstaan door (zon)licht, roken, voedsel, weersomstandigheden en kunnen cellen vernietigen en/of blijvend beschadigen. Rimpels zijn ook een duidelijk gevolg van de afbraak van collageen in de huid als gevolg van de werking van vrije radicalen. Vrije radicalen worden meer overdag geproduceerd, dan 's nachts. Wanneer het donker is,  produceert de pijnappelklier melatonine en worden de vrije radicalen onschadelijk gemaakt. Hoe meer melatonine er door het lichaam circuleert, hoe krachtiger de werking op vrije radicalen. Daarnaast is melatonine ook een krachtig anti-oxidant met een gunstige werking op de huidveroudering.

De unieke samenstelling van deze liposomale crème zorgt ervoor dat de melatonine zeer diep de huid doordringt voor een optimale en langdurige werking. Bij een gewone crème blijft het slechts werkzaam aan het oppervlakte van de huid.

Dosering: 1 vingerkootje crème komt ongeveer overeen met 1 g en bevat 3 mg melatonine. Dit is genoeg om 's avonds over uw gezicht te smeren.

Samenstelling: melatonine 3 mg/g, propyleenglycol 0,1g/g, Pentravan

Zie ook de genetische SkinDNA test

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over