Top

Imutis - 50 caps.

  • Imutis - 50 caps.
35,70

Imutis is een probioticum.

Verbeterde samenstelling: nu extra: + 1,25 μg Vitamine D  (cholecalciferol, 25% RI***)

De meest voorkomende bacteriën in onze darmflora zijn de Lactobacillen en de Bifidobacillen. Zij spelen een belangrijke rol in het intestinale ecosysteem
 
Gisten worden vaak gebruikt in de voedingsindustrie zoals in de bakkerij of bij de productie van wijn). De gist in Imutis is Saccharomyces boulardii. 
 
Deze giststam heeft het voordeel dat het resistent is tegen de zuurtegraad en de proteolyse ter hoogte van de maag, wanneer de capsule Imutis wordt ingenomen tijdens de maaltijd. In het maagdarmkanaal is de gist in staat om hoge concentraties te bereiken in weinig tijd en daar te verblijven onder een levende vorm. De gist blijft echter niet permanent aanwezig in de intestinale flora. Zijn aanwezigheid in Imutis draagt bij tot de gunstige invloed van dit voedingssupplement.

 

Imutis heeft het voordeel van de complementaire actie van twee types micro-organismen, namelijk gisten en melkzuurbacteriën, te bundelen. Imutis biedt een unieke en volledige combinatie die specifiek werd samengesteld.Elke capsule Imutis bevat
6 miljard cellen van Saccharomyces boulardii,
2 miljard cellen van Lactobacillus acidophilus,
3 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus en
2 miljard cellen van Bifidobacter longum.

Verbeterde samenstelling: nu extra:

+ 1,25 μg Vitamine D (cholecalciferol, 25% RI
 


Gebruik

1 tot 4 capsules Imutis per dag.

Voor personen die moeite hebben met slikken (kinderen of ouderen), kan de inhoud van de capsules worden opgelost in een glas water / melk of een kleine portie voeding.


Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Voorzorgen bij gebruik
 

Zoals voor elk voedingssuplement dat gisten of bacteriën bevat, wordt de inname van Imutis afgeraden aan immuno-depressieve patiënten. 


Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@