Categorieën

Zelfzorg / Rode Gist Rijst Extra Sterk Biologisch 60 capsules

Rode Gist Rijst Extra Sterk Biologisch 60 capsules
Rode Gist Rijst Extra Sterk Biologisch 60 capsules

Voor het behoud van een gezonde cholesterolspiegel. bevat 10 mg monacoline K per capsule (1-per-dag)

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 23,60
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Rode gist rijst (ook wel red yeast rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K. 
 
Biologisch
Als basis wordt biologisch geteelde rijst gebruikt, die vrij is van pesticiden en andere verontreinigingen en vrij van gentechniek. Dit voedingssupplement wordt eveneens gecontroleerd op de afwezigheid van citrinine. Dit is een onwenselijk bijproduct dat kan ontstaan tijdens het fermentatieproces.
 
Er is veel kwaliteitsverschil op de markt. De dosering en standaardisatie van de werkzame stoffen van verschillende rode gist rijstproducten blijkt erg te variëren. Daarnaast kan het gehalte aan contaminanten, zoals citrinine een punt van aandacht zijn. Daarom is het belangrijk voor een product te kiezen dat een constante hoge kwaliteit heeft.
 
Rode Gist Rijst Extra Sterk bevat een hoog natuurlijk gehalte aan monacoline K, waardoor bij dit product volstaan kan worden met een dosering van slechts één capsule per dag.
EU biologisch keurmerk EKO keurmerk

Samenstelling per capsule: 
670 mg biologische rode gist rijst (Monascus purpureus)
 
Waarvan:
10 mg monacoline K
 
Een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rode gist rijst draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Hulpstoffen: 
Rijstconcentraat, hydroxypropylmethylcellulose.

Bevat geen: 
Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op: 
Rode gist rijst kan mogelijk de lichaamseigen aanmaak van Q10 beïnvloeden. Het is daarom aan te raden dit product te combineren met een Q10 of Ubiquinol supplement (circa 100-200 mg per dag).
 
Als u medicijnen neemt, raadpleeg dan eerst een deskundige alvorens dit product te gebruiken. Vermijd gebruik van grapefruits of grapefruitsap. Niet geschikt voor gebruik bij zwangerschap en borstvoeding en voor mensen met een verminderde lever- of nierfunctie of een spierziekte.

Gebruik: 
Als voedingssupplement voor volwassenen, 1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.