Categorieën

Receptplichtig / Bloedmiddelen / FRAXIPARINE FORTE INJV 15200IE/0,8ML(19000IE/ML)WW

FRAXIPARINE FORTE INJV 15200IE/0,8ML(19000IE/ML)WW

FRAXIPARINE FORTE INJV 15200IE/0,8ML(19000IE/ML)WW
FRAXIPARINE FORTE INJV 15200IE/0,8ML(19000IE/ML)WW
0 Review | Review toevoegen
NADROPARINE INJVL WWSP 15200IE=0,8ML (19000IE/ML) , dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indienen via mijnapotheek.nl/recept .

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 10 ST
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam : NADROPARINE INJVL WWSP 15200IE=0,8ML (19000IE/ML)
Inhoud: 10 ST
Leverancier: ASPEN NETHERLANDS B.V.

 

zie bijsluiter




Fraxiparine forte is een antistollingsmiddel dat wordt gebruikt om de vorming van bloedstolsels in de bloedvaten te voorkomen of te behandelen. Het werkt door het remmen van een stof die betrokken is bij de stolling van het bloed, genaamd factor Xa. Door deze stof te blokkeren, wordt de stollingstijd van het bloed verlengd en wordt het risico op trombose verminderd.

Fraxiparine forte wordt meestal toegediend door middel van een injectie onder de huid. De dosis en de duur van de behandeling hangen af van de aandoening waarvoor het wordt gebruikt en van de individuele kenmerken van de patiënt, zoals het gewicht en de nierfunctie. Het is belangrijk om de instructies van de arts of verpleegkundige nauwkeurig op te volgen en om regelmatig bloedonderzoek te laten doen om de werking van het middel te controleren.

Fraxiparine forte kan bijwerkingen veroorzaken, zoals bloedingen, blauwe plekken, huidreacties op de injectieplaats, hoofdpijn, misselijkheid, diarree of allergische reacties. Sommige bijwerkingen kunnen ernstig zijn en medische hulp vereisen, zoals overmatige bloedingen, bloed in de urine of ontlasting, kortademigheid, pijn op de borst of een zwelling in de benen. Als u een van deze symptomen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Fraxiparine forte kan een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen die ook invloed hebben op de bloedstolling, zoals aspirine, ibuprofen, clopidogrel of warfarine. Deze geneesmiddelen kunnen het effect van fraxiparine forte versterken of verminderen en het risico op bloedingen verhogen of verlagen. Raadpleeg uw arts voordat u andere geneesmiddelen gebruikt in combinatie met fraxiparine forte.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies