Categorieën

Receptplichtig

Receptplichtige producten:
In deze rubriek vindt u receptplichtige producten, die vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Deze producten kunt u hier bestellen met een geldig recept en wij zullen dit rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. Indien dit voor ons niet mogelijk is (o.a. doordat blijkt dat u niet meer ingeschreven bent bij een zorgverzekeraar), zullen we uw order niet verwerken. 

Op onze site kunt u geen middelen bestellen die onder de opiumwet vallen.

Proces receptaanvraag verwerking:
Uw recept kunt u digitaal  indienen. U ontvangt dan automatisch van ons meteen uw bestelnummer en een Med-code. Beide codes heeft u nodig om het product te bestellen.

Preferentie:
Houdt u er wel rekening mee dat we het preferentie beleid van uw zorgverzekeraar zullen volgen. Dit betekent dat we ons het recht voorbehouden om af te wijken van het merk dat u heeft aangevraagd, tenzij er een medische noodzaak voor u is om een specifiek merk geleverd te krijgen.

Levering
Voor 12 uur besteld, nog dezelfde avond bij u thuis bezorgd (mits product gewoon leverbaar is)!

Herhaalservice
Maakt u liever gebruik van onze herhaalservice, dat kan ook. Wij vragen het recept op bij uw arts en iedere 3 maanden worden de producten dan bij u bezorgd zonder extra kosten. Van te voren ontvangt u een overzichtelijke beveiligde mail met de items die we voor u willen gaan klaarmaken. U heeft dan altijd de gelegenheid veranderingen aan ons door te sturen, voordat uw medicijnen worden verzonden. Heeft u hier belangstelling voor, geeft u dan op via het herhaalservice formulier.

Kijksluiter
De bijsluiter duidelijk en bondig uitgelegd? Bekijk de video op kijksluiter.Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies