Categorieën

LDA

LDA
Low Dose Aripiprazol (LDA) kent specifieke toepassingen en er zijn meerdere wetenschappelijke artikelen gepubliceerd die aannemelijk maken dat LDA anders werkt dan de hogere doseringen van aripiprazol, o.a.:

LDA oftewel Low Dose Aripiprazol is een geneesmiddel op Recept.

Service Apotheek Galilea-Zuid bereidt voor MijnApotheek.nl het medicijn LDA zelf. 

Capsules worden in de range van 0,25-2mg mg per capsule gemaakt. .
Bij het betreffende product ziet u een link naar de bijsluiter. Voor uw juiste opbouwschema verwijzen we naar uw voorschrijvende arts.

Recept:
U kunt het recept digitaal indienen via www.mijnapotheek.nl/recept . U ontvangt dan automatisch uw bestelnummer en een MED-code. Het kan ook zijn dat uw arts al uw recept naar ons heeft  toegestuurd. U ontvangt dan per mail uw bestelnummer. We hebben dan nog wel uw MED-code nodig. Die ontvangt u door het formulier op www.mijnapotheek.nl/medicatie in te vullen. Deze gegevens hebben we nodig om uw medicatiebewaking op een verantwoorde wijze te kunen uitvoeren.

Vergoeding:
De Low Dose Aripiprazal capsules worden door de meeste zorgverzekeraars niet standaard vergoed.. U ontvangt van ons een apotheek kwitantie met daarop een geldige verwijzing naar uw voorschrijver. Die kwitantie kunt u proberen te gebruiken bij uw zorgverzekeraar om het alsnog vergoed te krijgen.
 
Gebruikt u ook andere medicijnen?
Naast LDA kunnen we voor u ook uw andere medicijnen gelijk met de LDA versturen. Zorgt u er dan voor dan we naast het recept voor LDA ook recepten voor uw andere geneesmiddelen ontvangen. We zullen die middelen dan rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. Weergave:


Bezig met laden...

Aripiprazol 0,1 mg caps, 90 stuks

€ 42,25 p/90 stuk

Aripiprazol 0,25 mg caps, 90 stuks

€ 44,85 p/90 stuk

Aripiprazol 1 mg caps, 90 stuks

€ 51,58 p/90 stuk

Aripiprazol 2 mg caps, 90 stuks

€ 55,05 p/90 stuk

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.