Categorieën

Bezorg opties

Pakketjes worden in Nederland bezorgd via Postnl en zijn meestal de volgende werkdag in huis. U kunt daarbij aangeven of het pakketje op de door u aangegeven adres moet worden bezorgd of dat het afgeleverd moet worden op een door u te bepalen Afhaallocatie van Postnl. 
Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een "same day delivery". Als u voor 12 uur besteld , kunt u bij de opties aangeven dat het dezelfde avond nog bezorgd moet worden. U betaald dan een toeslag van €3 bovenop de standaard verzendkosten.
Pakketjes die door de brievenbus kunnen, daarvoor geldt voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis. Of: voor 12 uur besteld, nog dezelfde avond in huis. Die brievenbusverpakkingen worden in de avond bezorgd. Indien u dat niet wenst, kiest u dan voor de optie: Afhalen op Afhaallocatie. U kunt het dan ophalen bij de door u gekozen locatie wanneer u dat uitkomt.

Voor België hebben we ons dienstverlening vergroot. De bestellingen die voor 12 uur zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Dit geldt niet voor de weekenden.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.