Categorieën

Receptplichtig / Antimicrobieel / CLARITROMYCINE SANDOZ GRAN V SUSPENSIE 125MG/5ML

CLARITROMYCINE SANDOZ GRAN V SUSPENSIE 125MG/5ML

CLARITROMYCINE SANDOZ GRAN V SUSPENSIE 125MG/5ML
CLARITROMYCINE SANDOZ GRAN V SUSPENSIE 125MG/5ML
0 Review | Review toevoegen
Dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indien via deze link.

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam: CLARITROMYCINE SUSP ORAAL 25MG/ML

Inhoud: 60 ml

Leverancier: SANDOZ BV

zie bijsluiter

Claritromycine is een antibioticum dat werkt tegen verschillende soorten bacteriën. Het wordt gebruikt bij infecties van de luchtwegen, de huid, de maag en de darmen. Claritromycine kan ook helpen bij het genezen van maagzweren of darmzweren die veroorzaakt worden door een bacterie.

Claritromycine kan soms bijwerkingen geven, zoals misselijkheid, diarree, buikpijn, hoofdpijn, huiduitslag of smaakverandering. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en gaan vanzelf over. Als u ernstige of langdurige klachten heeft, moet u contact opnemen met uw arts.

Claritromycine kan ook een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Sommige medicijnen kunnen de werking van claritromycine versterken of verminderen, of andersom. Daarom is het belangrijk dat u uw arts vertelt welke medicijnen u nog meer gebruikt, voordat u claritromycine gaat slikken.

Claritromycine moet meestal twee keer per dag ingenomen worden, met een glas water. Er zijn tabletten en drankjes van claritromycine. De tabletten met vertraagde afgifte mag u niet kauwen of breken, maar moet u heel doorslikken. De drankjes moet u goed schudden voor gebruik en afmeten met een maatlepel of pipet.

Het is belangrijk dat u de kuur met claritromycine helemaal afmaakt, ook als u zich al beter voelt. Als u te vroeg stopt, kunnen de bacteriën weer gaan groeien en kan de infectie terugkomen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies