Categorieën

CBR Phase

CBR Phase
CBR Phase
0 Review | Review toevoegen
CBR Phase ®   bevat per dagdosering van 3 capsules: Ingrediënten Extract Gewicht RI* %...

Verzendkosten

€ 6,75

€ 69,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
CBR Phase® bevat per dagdosering van 3 capsules:
Ingrediënten Extract Gewicht RI* %
PEA (palmitoylethanolamide) - 600 mg -
Curcuma longa en fenegriek
Gestandaardiseerd op minimaal 35% totaal curcuminoïden en fenegriek galactomannanen (Trigonella foenum-graecum zaad) in de vorm van curcumagalactomannosides
4.550 % hogere opname dan curcumine, equivalent van 5,1 gram curcumine
294 mg - -
Resveratrol
Natuurlijke trans-resveratrol uit de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum)
100 mg - -
Kaempferol
Honingboom extract (Sophora japonica)
50 mg - -
Genisteïne
Honingboom extract (Sophora japonica)
40 mg - -
Apigenine 1 mg - -
Fosfolipiden Van zonnebloem (Helianthus annuus) 210 mg - -
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mg

(1.000 IE)
- 500
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 6 mg - 50
*RI: referentie-inname      
 
Hulpstoffen

Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. 

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (30,7 g netto totaalgewicht, 511 mg/capsule), capsule : microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten. Kan sporen bevatten van selderij.
Bijzonderheden CBR Phase® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics
Werking
Wetgeving
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van CBR Phase® uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 2 à 3 capsule ochtend volgens voorschrift. Bij voorkeur innemen met een beetje vet of olie. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. De maximale dagdosering is 2 capsules per dag vanaf 12 jaar tot 18 jaar en 3 capsules per dag vanaf 18 jaar. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor mensen met psychose en manie. Niet gebruiken in combinatie met aromataseremmers, tamoxifen, anticoagulantia (raadpleeg uw arts of apotheker), antidepressiva, antipsychotica, opiaatpijnstillers, cytostatica, radiotherapie, atomoxetine, dextro-amfetamine, Parkinsonmedicatie, bupropion en serotonerge middelen als sint-janskruid, passiebloem, tryptofaan, 5-HTP en hoge doseringen Rhodiola. Dit product kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, mensen met diabetes (insuline of orale antidiabetica) dienen hier rekening mee te houden. Stop het gebruik voor een chirurgische ingreep. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies