Categorieën

Drogisterij / Zelftesten / Testers / Covid-19-laboratoriumantilichaamtest

Covid-19-laboratoriumantilichaamtest

Covid-19-laboratoriumantilichaamtest
Covid-19-laboratoriumantilichaamtest
0 Review | Review toevoegen
De enige test die u vertelt of u veel of weinig beschermd bent tegen het COVID virus

Verzendkosten

€ 5,50

€ 90,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Stel vast of u antistoffen tegen Covid-19 heeft
o Begrijp uw niveau van antilichamen
o Eenvoudig zelf afnemen van een vingerprikbloedmonster – terugbrengen naar het laboratorium voor analyse
o Bekroond Brits laboratorium
o Laboratoriumresultaten - 3 werkdagen


Wil je weten of je immuun bent voor COVID 19?

Onze Covid-19-laboratoriumantilichaamtest zal u vertellen of u antistoffen heeft om een ​​Covid-19-virale infectie te bestrijden, hetzij door in het verleden besmet te zijn met het coronavirus, hetzij door te zijn gevaccineerd.

Onze Covid-19-antilichaamtest analyseert een monster van uw bloed om de aanwezigheid van Covid-19-specifieke antilichamen te detecteren, waaronder Immunoglobuline G (IgG), het meest voorkomende type antilichaam. Uw resultaten zullen u vertellen of u in het verleden aan Covid-19 bent blootgesteld door de hoeveelheid Covid-19-specifieke antilichamen in uw bloedbaan te bepalen.

Uw rapport geeft een kwantitatief resultaat dat betrekking heeft op het niveau van Covid-19-antilichamen in uw monster en of het niveau laag, gemiddeld, hoog of niet gedetecteerd is.

Antilichamen van infectie of vaccin

Door uw IgG-niveaus bij te houden, krijgt u een indicatie van uw immuniteitsniveau tegen een SARS CoV-2-infectie. Deze nieuwe en innovatieve laboratoriumtest op antilichamen is ontworpen om u gemoedsrust te geven over het beschermingsniveau dat u hebt tegen vaccinatie of natuurlijke blootstelling aan het virus. Met name nuttig voor mensen die een slechte immuunrespons hebben en daarom extra voorzichtig moeten zijn.

Als u een antilichaamimmuniteitstest bestelt, ontvangt u een gebruiksvriendelijke monsterafnamekit om het bloedvlekmonster in het comfort en de privacy van uw eigen huis te verzamelen en terug te sturen naar het laboratorium voor analyse.

Veel Gestelde Vragen:
Betekent de detectie van antistoffen dat ik immuun ben voor Covid-19?
Nee, de detectie van antistoffen betekent niet dat je immuun bent voor Covid-19 en niet dat je niet besmet kunt raken. De aanwezigheid van antilichamen in een monster toont echter aan dat uw lichaam een ​​immuunrespons op het virus heeft ontwikkeld (ofwel als gevolg van een eerdere infectie of Covid-19-vaccinatie). Het betekent dat u enige bescherming moet hebben tegen een ernstige infectie en minder besmettelijk moet zijn naar anderen toe.

Wat zullen de resultaten mij vertellen?
Uw rapport geeft een kwantitatief resultaat dat betrekking heeft op het niveau van Covid-19-antilichamen in uw monster en of het niveau laag, gemiddeld, hoog of niet gedetecteerd is. De aanwezigheid van antistoffen geeft u de zekerheid dat uw vaccin succesvol is geweest of dat u eerder een Covid-19-infectie heeft gehad. Testen kunnen worden gebruikt om antilichaamniveaus in de loop van de tijd te volgen. Het kan helpen bepalen of je een booster nodig hebt of kan worden gebruikt als bewijs van het hebben van Covid-19-specifieke antistoffen voor bepaalde situaties (bijvoorbeeld toelating tot evenementen).

Zal deze test me vertellen of mijn vaccin heeft gewerkt?
Als u geen Covid-19-infectie heeft gehad, geeft de aanwezigheid van antilichamen aan dat het vaccin is gelukt en dat uw lichaam een ​​immuunrespons tegen het virus heeft ontwikkeld. De test moet ten minste 14 dagen na vaccinatie worden afgenomen.

Kunnen deze tests worden gebruikt als bewijs voor het hebben van Covid-19-specifieke antilichamen voor internationale reizen? Sommige landen accepteren laboratoriumgebaseerde antilichaamrapporten als bewijs van het hebben van Covid-19-specifieke antilichamen voor internationale reizen. Controleer de richtlijnen van het land waar u naartoe reist om te bepalen of deze test geschikt of acceptabel is.

Wat zit er in de antilichaamtestkit?
De kit bevat alles wat u nodig heeft om uw monster te verzamelen en terug te sturen naar het laboratorium. Dit omvat een instructieblad, een alcoholdoekje, twee bloedlancetten (inclusief een reserve, indien nodig), een bloedmonsterafnamekaart en een  envelop met bijgehouden om uw monster terug te sturen.

Hoe stuur ik mijn monster terug naar het lab?
Nadat u uw bloedmonster heeft verzameld, volgt u de meegeleverde instructies en stuurt u het terug naar het laboratorium met behulp van de envelop die in de kit zit.
 
Hoe krijg ik mijn resultaten?
U ontvangt uw resultaten binnen 3 werkdagen nadat uw monster in het laboratorium is ontvangen. Je resultaten worden per e-mail verzonden met het e-mailadres dat in je account is opgegeven.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies