Categorieën

Exendo supplementen / DPP-IV Optimum Gold® - 45 caps

DPP-IV Optimum Gold® - 45 caps

DPP-IV Optimum Gold® - 45 caps
DPP-IV Optimum Gold® - 45 caps
0 Review | Review toevoegen
Breedspectrum samenstelling Uniek product – Breedspectrum werking met 12 enzymen (waarvan vier verschillende enzymen met DPP-IV werking), de DPP-IV producerende bacterie Lactobacillus rhamnosus

Verzendkosten

€ 6,75

€ 55,50
Aantal: 
Bestellen
 

Breedspectrum samenstelling

 • Uniek product – Breedspectrum werking met 12 enzymen (waarvan vier verschillende enzymen met DPP-IV werking), de DPP-IV producerende bacterie Lactobacillus rhamnosus GG.
 • Alle enzymen en bacteriën zijn maagzuurbestendig en werkzaam tussen een pH van 2 tot 8..
 • Superieure werking – één capsule per dag volstaat
 • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt.                                                                                          

Productbeschrijving

DPP-IV Optimum® Gold voldoet aan de volgende voorwaarden: 
 

 1. De hoogst gedoseerde DPP-IV enzym concentratie per capsule (1.667 DPP-IV en 130.000 HUT eenheden) + de DPP-IV producerende  Lactobacillus rhamnosus GG bacterie.
 2. Bevat vier enzymen met een DPP-IV enzym werking.
 3. Bevat 1,5 miljard Lactobacillus rhamnosus GG bacteriën. Elke bacterie produceert meerdere DPP-IV enzymen. Elk van de 1,5 miljard LR bacteriën produceren in het lichaam een veelvoud aan DPP-IV en HUT eenheden. Alleen de Lactobacillus rhamnosus GG is maagzuurbestendig en heeft een door verschillende onderzoeken aangetoonde DPP-IV enzymactiviteit. De zes keer goedkopere (niet Europees goedgekeurde) Lactobacillus rhamnosus (zonder de GG onderstam) wordt door het maagzuur vernietigd en is bijgevolg niet werkzaam! De bacteriën met een erkende onderstam zijn wetenschappelijk onderzocht op hun werkzaamheid en veiligheid.
 4. Bevat stoffen die de DPP-IV gen-expressie stimuleren (beta-glucaan en alfa-galactosidase). Hierdoor treedt er geen enzym-luiheid op en wordt het lichaam gestimuleerd om DPP-IV enzymen aan te maken.
 5. Uitsluitend maagzuurbestendige enzymen en bacteriën.
 6. Gefabriceerd volgens de HACCP en de GMP normen.
 7. Bevat geen magnesiumstearaat (schadelijke stof die de opneembaarheid van de ingrediënten vermindert van 90% naar 25%).

   
Samenstelling
 
Ingrediënten Gewicht Eenheid
 • Protease-peptidase enzym mengeling
 • Lactobacillus rhamnosus GG -ATCC 53103                
447 mg 130.000 HUT/1667 DPP-IV/28,3 APgestandaardiseerde peptidase/protease activiteit van de DPP-IV enzymen  

Vier DPP-IV enzymen + LR bacterie met DPP-IV activiteit

 
 1. DPP-IV peptidase (1.667 DPP-IV) 200 mg. Protease (van Aspergillus oryzae) (BioCore DPP-IV®)
 2. DPP-IV peptidase (130.000 HUT) 166 mg. Protease (van Aspergillus oryzae) (BioCore DPP-IV®)
 3. DPP-IV Peptidase (28,3 AP) 33 mg. Protease (van Aspergillus melleus) (BioCore DPP-IV®)
 4. Protease: 36 SAPU (33 mg)
 5. Lactobacillus rhamnosus GG -ATCC 53103: 1,5 miljard eenheden (15 mg) *
(*) De 1,5 miljard Lactobacillus rhamnosus GG bacteriën produceren een veelvoud aan DPP-IV en HUT eenheden.
   
Beta-Glucan en enzymen 153 mg    
Beta-Glucan β1,3/β 1,6 (polysaccharide) 62,5 mg  
Alfa-galactosidase    450 GALU
Amylase   2.300 DU
Glucoamylase   25 AGU
Lipase   500 FIP
Hemicellulase   75 HCU
Xylanase    3.900 XU
Invertase   171 SU
Lactase    375 ALU
Hulpstoffen Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. het product afneemt. Dit wordt in deze video gedemonstreerd.
 
Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g totaal nettogewicht, 600 mg/capsule). De in dit product aanwezige enzymen behoeven geen coating tegen maagzuur.
Gegarandeerd vrij van Gluten, lactose, caseïne, soja, suiker, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden

DPP-IV Optimum® Gold is een exclusieve samenstelling van Exendo Epigenomics. DPP-IV Optimum® Gold is (per capsule) het hoogstgedoseerde DPP-IV enzympreparaat met de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt. DPP-IV Optimum® Gold is tevens het eerste enzympreparaat dat de genetische aanmaak van het DPP-IV enzym stimuleert. DPP-IV Optimum® Gold is maagzuurbestendig en werkzaam tussen een pH van 2 tot 8.

Fysiologie enzymen

Het DPP-IV enzym heeft meer dan 70 functies. Een daarvan is de afbraak van exorfinen, dit zijn morfine-achtige eiwitten in gluten, caseïne, soja, spinazie en micro-organismen.

Alfa-galactosidase draagt bij tot de vertering van bonen en peulvruchten en vermindert winderigheid en het daarmee gepaard gaande opgeblazen gevoel.
Amylase breekt zetmeel af in maltose.
Glucoamylase breekt zetmeel af in glucose.
Lactase breekt lactose (melksuiker) af in galactose en glucose.
Hemicellulase breekt hemicellulose af, dit zijn koolhydraten die voorkomen in plantaardige voedingsmiddelen
Invertase breekt sacharose (tafelsuiker) en vezels af
Lipase verbetert de vertering van vetten en de opname van vetoplosbare vitamines
Xylanase breekt de suikervorm xylose af.

.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 x maal daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen op een lege maag of net voor de maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar.  Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij koeltemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Niet gebruiken indien u DPP-IV remmers neemt voor de behandeling van diabetes type 2. Andere interacties met geneesmiddelen en natuurproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Een deficiënte DPP-IV enzym werking heeft een exorfinen-opstapeling tot gevolg. DPP-IV Optimum® Gold heeft een versnelde afbraak van exorfinen tot gevolg. Hierdoor kunnen er gedurende de eerste dagen (in uitzonderlijke gevallen meerdere weken) ontwenningsverschijnselen en een verandering van de darmfloraontstaan. Dit is een normaal proces en geeft aan dat u last hebt van een exorfinen ontwenning. De kenmerken van ontwenning (bv. geïrriteerdheid, toename stressgevoeligheid, onrust, agitatie enz...) verschillen per persoon:

Psychische ontwenningsverschijnselen: verhoogde prikkel- en stressgevoeligheid, geïrriteerdheid, moeheid, toegenomen behoefte naar suiker
Darmflora adaptatie: bij aanvang van gebruik van een probioticum kan gasvorming, krampen en of diarree optreden. Na verloop van tijd past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen.

Raadpleeg een deskundige indien u niet zeker bent dat u een exorfinen belasting hebt. 


 

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies