Categorieën

Exendo supplementen / Fisetine PhytoQ® 30 caps

Fisetine PhytoQ® 30 caps

Fisetine PhytoQ® 30 caps
Fisetine PhytoQ® 30 caps
0 Review | Review toevoegen
Fisetine is een polyfenol behorende tot de flavonoïden. De hoogste concentratie fisetine treft men aan in aardbeien (160 mg/kg), appelen (30 mg/kg), uien (4,8 mg/kg), druiven (3,9 mg/kg) en kiwi (2 mg

Verzendkosten

€ 6,75

€ 29,95
Prijs per 30 caps
Aantal: 
Bestellen
 
De biologische beschikbaarheid van oraal ingenomen fisetine is met 44% hoger dan andere polyfenolen en flavonoïden; in vergelijking bij apigenine, kaempferol en quercetine bedraagt dit 2%. De opname van fisetine wordt – zoals ook het geval is bij apigenine, kaempferol en quercetine – verhoogd door gelijktijdige inname van vetten (bv. volle yoghurt, olijfolie, kokosolie). Fisetine neemt men bij voorkeur in de ochtend tot de late namiddag. Omwille van de hoge biologische beschikbaarheid van fisetine, volstaan dagdoseringen die overeenkomen met het extract-equivalent in 500 à 1.000 gram aardbeien.

Fisetine PhytoQ® bevat geen extract van Rhus succedanea (synoniemen: wasboom, Toxicodendron succedaneum en wax tree). 

Stafelprijs; Bij 5 of meer €25 per potje

 
Samenstelling
Fisetine PhytoQ® bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht Extract
Fisetine (wortel van Cotinus coggygria) 150 mg 75 mg
     
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. 

Aantal capsules en gewicht 30 capsules (9 g netto totaalgewicht, 300 mg/capsule). Vulling: rijstmeel. Capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Geen extract van Rhus succedanea (synoniemen: wasboom, Toxicodendron succedaneum en wax tree). In België en verschillende Europese landen is het gebruik van Rhus succedanea niet toegestaan wegens de toxische werking  met uitzondering van homeopathische preparaten.
Bijzonderheden Fisetine PhytoQ® is een samenstelling van Exendo® Epigenomics

Fisetine is een polyfenol behorende tot de groep van de flavonoïden. De hoogste concentratie fisetine treft men aan in aardbeien (160 mg/kg), appelen (30 mg/kg), uien (4,8 mg/kg), druiven (3,9 mg/kg) en kiwi (2 mg/kg).

De biologische beschikbaarheid (opname capaciteit) van oraal ingenomen fisetine is met 44% hoger dan andere polyfenolen en flavonoïden; in vergelijking bij apigenine, kaempferol en quercetine bedraagt dit 2%. De opname van fisetine wordt – zoals ook het geval is bij apigenine, kaempferol en quercetine – verhoogd door gelijktijdige inname van vetten (bv. volle yoghurt, olijfolie, kokosolie).

Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 à 2 capsules ochtend of namiddag. Bij voorkeur innemen met een beetje vet of olie. De maximale dagdosering is 1 capsule per dag vanaf 12 jaar tot 18 jaar en 2 capsules per dag vanaf 18 jaar. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met cytostatica, immuunsuppresiva en radiotherapie. Stop het gebruik van fisetine voor een chirurgische ingreep. Dit product kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, mensen met diabetes (insuline of orale antidiabetica) dienen hier rekening mee te houden. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies