Categorieën

Exendo supplementen / Glycine Magnesium – 180 caps

Glycine Magnesium – 180 caps

Glycine Magnesium – 180 caps
Glycine Magnesium – 180 caps
0 Review | Review toevoegen
- Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie - Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme - Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel

Verzendkosten

€ 6,75

€ 44,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Samenstelling
Glycine-Magnesium bevat per dagdosering van 2 of 6 vegetarische capsules:
Ingrediënt 2 capsules 6 capsules
Glycine 900 mg 2.700 mg
Magnesiumbisglycinaat 400 mg (44 mg magnesium)  1.200 mg (132 mg magnesium,
RI 35%)
       
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.

Aantal capsules 180 capsules (117 g netto totaal gewicht, 650 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Glycine-Magnesium is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics. Glycine is een conditioneel essentieel of semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat bij stress er een tekort kan ontstaan
Werking
Wetgeving
  • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
  • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
  • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel

Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Glycine-Magnesium uitvoeriger te beschrijven.

Gebruik Aanbevolen dagdosering: 2 tot maximaal 6 capsules innemen met een glas water, een uur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen tot 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies