Categorieën

Exendo supplementen / Kaempferol PhytoQ® 30 caps

Kaempferol PhytoQ® 30 caps

Kaempferol PhytoQ® 30 caps
Kaempferol PhytoQ® 30 caps
0 Review | Review toevoegen
  Samenstelling Kaempferol PhytoQ ®  bevat per 1 vegetarische capsule van 600 mg: Ingrediënten...

Verzendkosten

€ 6,75

€ 46,00
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 
Samenstelling
Kaempferol PhytoQ® bevat per 1 vegetarische capsule van 600 mg:
Ingrediënten Gewicht *RI %
Kaempferol (extract van de bloemen van Sophora japonica**) 100 mg -  
Fosfolipiden 70% complex van zonnebloem

20% fosfatidylcholine, 15% fosfatidylethanolamine en 15% fofatidylinositol
495 mg -  
D-alfa-tocoferylacetaat (Vitamine E)
(bevat 2,5 mg zuivere vitamine E  = alfa-tocoferol equivalenten)
5,33 mg

3,75 IE
21%  
*RI: Referentie Inname

** Geanalyseerd en vrij van quinozolidine alkaloïden
     
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 30 capsules (600 mg/capsule). Capsule: microkristallijne cellulose.
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Kaempferol PhytoQ® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Werking
Wetgeving
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Kaempferol PhytoQ® uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 capsule ochtend en 1 capsule avond of volgens voorschrift. Bij voorkeur innemen met een beetje vet of olie. De maximale dagdosering is 2 capsules per dag vanaf 4 jaar tot 18 jaar en 4 capsules per dag vanaf 18 jaar. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor mensen met psychose, manie en bipolaire stoornis. Niet gebruiken in combinatie met anticoagulantia, antidepressiva, antipsychotica, opiaatpijnstillers, cytostatica, radiotherapie, atomoxetine, dextro-amfetamine, Parkinsonmedicatie, bupropion en serotonerge middelen als sint-Janskruid, passiebloem, tryptofaan, 5-HTP en hoge doseringen Rhodiola. Dit product kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, mensen met diabetes (insuline of orale antidiabetica) dienen hier rekening mee te houden. Stop het gebruik van kaempferol voor een chirurgische ingreep. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.
Artikel-nummer L-KAEMPPQ
Adviesverkoopprijs 46 € (incl. 9% btw)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies