Categorieën

Exendo supplementen / Sleep-All – 60 caps

Sleep-All – 60 caps
Sleep-All – 60 caps

Lavendel draagt bij tot een optimale ontspanning en instandhouding van een goede slaap.

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 44,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Samenstelling
Sleep-All® bevat per 1 à (2 capsules)
Ingrediënten Gewicht
Lavendel (Lavandula angustifolia extract 10:1) 500 mg (1 g)  
GABA (natuurlijk 98% extract geproduceerd door Lactobacillus hilgardii) 100 mg (200 mg)  
     
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g netto totaalgewicht, 600 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Sleep-All® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Werking
Wetgeving
Lavendel draagt bij tot een optimale ontspanning en instandhouding van een goede slaap.
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Sleep-All® uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 tot maximaal 2 capsules, een half uur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.