Categorieën

DNA testen / Relatie test / Volle broer-zus DNA test

Volle broer-zus DNA test

Volle broer-zus DNA test
Volle broer-zus DNA test
0 Review | Review toevoegen
DNA test om te bepalen of volle broers of zussen werkelijk dezelfde biologische vader hebben.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00
€ 160,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Volledige broer-zus relatietest

Dit wordt uitgevoerd wanneer twee vermeende broers en zussen weten dat ze dezelfde moeder hebben en graag willen weten of zij ook dezelfde biologische vader hebben. De test kan worden uitgevoerd met een monster van de moeder maar kan zonder monsters van de moeder worden uitgevoerd.
 

Broer-zus relatie testen vereisen complexe DNA-analyses.  Om deze reden raden wij de  moeder (s) van de vermeende broers en zussen te participeren in de test procedure.  De moeder (s) deelname helpt ons om haar bijdrage aan de DNA-profielen van de kinderen te bepalen, zodat een duidelijker beeld ontstaat over de vraag of de vermeende broers en zussen "overige DNA" afkomstig kan zijn van dezelfde biologische vader.


 

In tegenstelling tot een vaderschapstest kunnen de resultaten van een broer-zus relatietest niet altijd uitsluitsel geven. Bij deze test naar gezamenlijke ouders bepaalt ons DNA-laboratorium het genetisch profiel van de onderzochte personen. Op basis van het erfelijk genetisch materiaal van de onderzochte personen bepalen we een broer-zus verwantschapsindexcijfer.

Om de uitslag eenvoudig te kunnen interpreteren worden alle resultaten tevens in percentages weergegeven

  • De waarschijnlijkheid van een volle broer en/of zus relatie
  • De verdeling van de waarschijnlijkheden tussen een volle en half broer en/of zus relatie

Hoe werkt een broer-zus relatie DNA test?

U ontvangt na ontvangst van de betaling van ons een testset waarmee u de DNA monsters kunt nemen. Het is belangrijk dat u de monsters zorgvuldig neemt en er voor zorgt dat de monsters niet vervuild raken met ander DNA. Iedere testkit is voorzien van een uniek serie nummer. Binnen in het pakket bevindt zich een contract. Dat contract regelt de strikte vertrouwelijkheid tussen u en het uitvoerend laboratorium. Tevens wordt via dat contract door u aangegeven dat geen persoonlijke rechten van de betrokkenen zijn aangetast en dat de testen in worden gezonden met de uitdrukkelijke toestemming van de betrokken partijen.
De test wordt uitgevoerd door een gerenomeerd laboratorium. In het pakket zit een gefrankeerde envelop die u kunt gebruiken om het op te sturen.

De testresultaten zijn beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden, maar een rechsteldige test is ook mogelijk. U dient wel zelf te zorgen voor een (huis) arts of advocaat voor het nemen van de monsters..

Standaard wordt de test bij ons uitgevoerd op 25 Loci. Andere aanbieders van deze testen bieden de standaard test aan op slechts 16 loci. Geen enkele andere DNA test aanbieder, biedt u zo'n grote betrouwbaarheid.
 

Let op:

Als u vermoedt dat er verschillende biologische vaders in het spel zijn, die nauw aan elkaar verwant kunnen zijn (bv broers), dient u ook een vaderschapstest uit te voeren (dus met medewerking van de vader) om een vals postief resultaat te voorkomen.
Hoewel het niet vaak voorkomt, kan er uit de test ook een resultaat komen waarbij een volle broer/zus relatie bevestigt noch ontkent kan worden. In dat geval raden we aan om de test uit te voeren op 45 ipv standaard 25 loci, zodat daarmee de betrouwbaarheid van het resultaat toeneemt.
 

Geteste partijen
2 vermeende broers en zussen en met alle bekende ouders. Extra broers- of zussen kunnen ook getest worden.


Resultaat:
Binnen 2 werkdagen na ontvangst monster

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.