Categorieën

Exendo supplementen / Bimodal Switch® – 90 caps

Bimodal Switch® – 90 caps

Bimodal Switch® – 90 caps
Bimodal Switch® – 90 caps
0 Review | Review toevoegen
Bimodal Switch heeft een stress-remmend effect. Het is het eerste interactieve voedingssupplement op de markt: indien het wordt gecombineerd met fosfodiesterase remmers (koffie, thee, cacao, chocolade

Verzendkosten

€ 6,75

€ 34,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het menselijk lichaam maakt voortdurend een evenwichtsoefening tussen actie en rust. Dit evenwicht wordt gereguleerd door de wisselwerking tussen stresshormonen (= adrenaline, noradrenaline, CRH, ACTH) en anti-stresshormonen (= endorfine, GABA, oxytocine en cortisol).

Al deze stoffen staan onder de regie van het POMC-gen. Bij mensen met een verminderde POMC-gen expressie ontstaat endorfineresistentie; d.i. een ongevoeligheid van endorfine door langdurige belasting van stress en troostvoeding (bv. door exorfinen, E621 en suiker). Door de verminderde POMC-gen expressie raakt het evenwicht tussen stress- en antistress hormonen verstoord.

Een tweede aspect is dat een groot deel v/d mensen met endorfineresistentie last hebben van hyperhomocysteïne. Homocysteïne activeert NMDA, een biologische stressor met effecten die vergelijkbaar zijn met adrenaline. De symptomen van een teveel aan NMDA zijn; agitatie, gespannen spieren en gewrichten, malende gedachten, piekeren en moeite met het loslaten van negatieve ervaringen. NMDA neutraliseert de positieve werking van endorfine. Dit effect is bijvoorbeeld te zien bij mensen die 'onrustig worden van rust' (bv. meditatie) en moeite hebben met veilige hechting. Andere NMDA-kenmerken die zich kunnen voordoen zijn: overgevoeligheid voor geluid en geuren, oorsuizingen en hoofdpijn/migraine.

Bimodal Switch is speciaal ontworpen om stress om te buigen in energie. De kenmerken zijn; toegenomen helderheid, aandacht, concentratie, motivatie, energie en levenslust. Indien het wordt gecombineerd met de fosfodiësterase-remmers, neemt het werkingseffect toe. Vanwege de energie stimulerend effect wordt het afgeraden dit middel in te nemen na 16.00 uur.

In combinatie met Mor-Phase® heeft dit middel een nog meer uitgesproken effect.

_________________________________________________________________________________

Behandeling van ADD en ADHD - als alternatief, indien LTO3 niet / onvoldoende aanslaat
Mensen met ADD en ADHD hebben een probleem met de expressie van het POMC-gen. Hierdoor kan er minder dopamine geactiveerd worden. Dopamine staat centraal bij motivatie, aandacht en energie. De aanbevolen dosering is:
  • ochtend: 1 caps MOR-Phase® + 2 caps Bimodal Switch®
  • middag:  1 caps MOR-Phase® + 2 caps Bimodal Switch®
_________________________________________________________________________________


Ook indien men geneesmiddelen zoals bijv. antidepressiva, slaapmedicatie en benzodiazepines, wenst af te bouwen kan Mor-Phase® ingezet worden.

En indien men dopamine stimulerende geneesmiddelen (= de gebruikelijke recept-geneesmiddelen voor AD(H)D)  en drugs (cocaïne, speed en amfetamines) wenst af te bouwen is het raadzaam om dit te combineren met BIMODAL SWITCH®.


Productinformatie:

Het heeft een stressremmend effect. Het is het eerste interactieve voedingssupplement op de markt: indien het wordt gecombineerd met fosfodiesteraseremmers (koffie, thee, cacao, chocolade, carob (johannesbrood), kolanoot (cola)) heeft Bimodal Switch® een psychostimulerend en energieverhogend effect.

 
Samenstelling
Bimodal Switch® bevat per 2 vegetarische capsules (dagdosering):
Ingrediënten Gewicht ADH %
Natriumsulfaat 400 mg -  
Magnesiumsulfaat 400 mg -  
Magnesium N-Acetyltaurinaat (ATA Mg®) 300 mg -  
N-acetyl-cysteïne 100 mg -  
       
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die overgenomen is uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Exendo® Epigenomics werkt met halfautomatische capsuleermachines zonder toevoeging van deze stof. Hierdoor wordt het capsuleerproces beduidend duurder, maar wél met een gezonder en efficiënter product als eindresultaat. Magnesiumstearaat heeft twee directe gevolgen voor de opneembaarheid:

 
  1. Het vermindert de oplosbaarheid van de capsules van 90% naar 25%,
  2. Het legt een coatinglaag op de inhoud van de capsule waardoor de biologische opneembaarheid van het product afneemt. Dit wordt in deze video gedemonstreerd.

Magnesiumstearaat heeft in Californië (het Amerikaanse mekka van de natuurgeneeskunde) de status van kankerverwekkende stof die tevens aangeboren afwijkingen veroorzaakt (document 'section 15'). Een stof die naar onze mening niet thuishoort in de natuurgeneeskunde.

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g netto totaalgewicht, 600 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Gluten, lactose, caseïne, soja, suiker, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Bimodal Switch® is een exclusieve samenstelling van Exendo Epigenomics®.
Fysiologie/werking

Bimodal Switch® is een synergetische samenstelling, het bevat bestanddelen die elkaar versterken.

In combinatie met MOR-Phase en fosfodiesterase-remmers (bv. koffie en thee) heeft Bimodal Switch® een psychostimulerend en energieverhogend effect. Bimodal Switch® mag het liefst niet na 16.00 uur genomen worden (vanwege dit stimulerend effect).

Combinatie dosering bij AD(H)D:

- ochtend: 1 capsule MOR-Phase® + 1 à 2 capsules Bimodal Switch®
- middag: 1 capsule MOR-Phase® + 1 à 2 capsules Bimodal Switch®
Gebruik Aanbevolen dagdosering: ochtend 1 capsules en middag 1 capsule, bij voorkeur in te nemen net voor of tijdens de maaltijd). De maximale dagdosering is 6 capsules per dag, hetzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar.  Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij koeltemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing Bij voorkeur in te nemen net voor of tijdens de maaltijd (vanwege de sulfaat ingrediënten).

Niet na 16.00 uur innemen (vanwege het stimulerend effect)
Nutritionele analyse
Klasse
Totaal vetten 2,1 g/100 g
Totaal eiwitten 5,4 g/100 g
Totaal koolhydraten 88,3 g/100 g
Energetische waarde 394 Kcal/100 g
Energetische waarde 1.671 kJ/100 g

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies