Categorieën

Magistrale Transdermale toediening / Emu olie transdermale crème (30%) - 100 g

Emu olie transdermale crème (30%) - 100 g

Emu olie transdermale crème (30%) - 100 g
Emu olie transdermale crème (30%) - 100 g
0 Review | Review toevoegen
De crème voor de zeer droge huid op basis van emu olie.  Inhoud: 100 g

Verzendkosten

€ 6,75

€ 37,35
Aantal: 
Bestellen
 
Emu olie is echt een unieke huidolie. De olie heeft een bijzonder hoog gehalte aan Omega vetzuren. Het gehalte aan Omega 3 is zo hoog dat je dit nergens anders in natuurlijke en onbewerkte producten vindt. Deze 3 Omega vetzuren dragen bij aan de remming van ontstekingen, stimuleren de vernieuwing van de huid en de vermindering van pijn. De Emuolie is een dikke en stroperige olie die goed wordt opgenomen en wordt verdragen door de huid. Het sluit de huid niet af waardoor deze kan blijven ademen en het dringt door tot de diepste lagen van de huid. De olie kan 2 tot 3 keer per dag op de huid aangebracht worden en na enkele weken wordt dan al effect gemerkt. Voor huidverjonging is het aan te bevelen de olie voor het slapen gaan aan te brengen en de volgende ochtend te verwijderen. 
Door onze unieke samenstelling in een liposomale matrix wordt de emu olie nog dieper opgenomen in de huid als de olie zelf. Hierdoor is deze samenstelling ideaal voor de zeer droge huid.

Samenstelling:

Emu olie 30%, Aqua purificata, isopropyl Myristate, Glyceryl strearate, PEG-40 Stearate, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate, Lecithin, Simethicone, Urea, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Potassium  Sorbate, Benzoic Acid, BHT (Butylated Hydroxytoluene), Disodium EDTA, Sorbic Acid, Carbomer, Hydrochloric Acid.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.