Categorieën

LDD

Naast LDN leveren we nu ook LDD - Low Dose Dipyridamol. Van dipyridamol in lage dosis zijn ontstekingsremmende werkingen beschreven, antineoplastische en antivirale eigenschappen. Er is een studie beschreven met effect op conjuctivale pterygia.
 

LDD is alleen verkrijgbaar op recept

Vergoeding:
Wij kunnen de preparaten niet rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. U krijgt van ons wel een kwitantie, die u eventueel zelf bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. 

Recept:
Voor het verwerken van uw LDD bestellingen hebben we een recept nodig. Hierbij gelden de volgende spelregels:
We hebben van uw (huis)arts een geldig recept nodig (met volledige NAW gegevens en uw geboortedatum). Recepten kunt u indienen via www.mijnapotheek.nl/recept.

Zodra we uw recept hebben ontvangen, krijgt u automatisch een éénmalige bestelnummer en Med  Code. Deze codes kunt u gebruiken om uw product te bestellen en daarmee kunnen we uw recept direct koppelen aan uw bestelnummer. Bestellingen zonder geldig recept nummer, worden door ons geannuleerd. 

Vragen over uw bestelling kunt u alleen per mail stellen: info@mijnapotheek.nl. Uw vragen worden dan zsm beantwoord.

Gebruikt u ook andere medicijnen?
Naast LDD kunnen we voor u ook uw andere medicijnen gelijk met de LDD versturen. Zorgt u er dan voor dan we naast het recept voor LDD ook recepten voor uw andere geneesmiddelen ontvangen. We zullen die middelen dan rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor producten met een bijbetaling ontvangt u dan een rekening. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
LDD 1 mg capsules
shopping_basket
search

LDD 1 mg capsules

€ 29,28
LDD 2 mg capsules
shopping_basket
search

LDD 2 mg capsules

€ 32,33
LDD oogdruppels
shopping_basket
search

LDD oogdruppels

€ 57,53

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies