Categorieën

LDN oftewel Low Dose Naltrexone is een geneesmiddel op Recept.

Service Apotheek Galilea-Zuid bereidt voor MijnApotheek.nl het medicijn LDN zelf. 

Capsules kunnen door ons vanaf 1,0 - 4,5 mg (= op maat) gemaakt worden. Voor lagere concentraties hebben wij LDN-druppels (= 0,25 mg per druppel). Bij uw bestelling ontvangt u van ons een link naar de bijsluiter met daarin ook vermeld de geadviseerde opbouwschema. Voor uw juiste opbouwschema verwijzen we naar uw voorschrijvende arts.

De LDN-druppels van 0,25 mg/druppel en de 1,5 / 3,0 / 4,5 mg LDN-capsules kunnen we vaak binnen 1 werkdag (na betaling) opsturen. Alle bereidingen worden gemaakt na ontvangst van recepten. De bereiding van de hardlopers wordt een paar keer per week ingepland. De andere 'op maat' sterktes maken we pas als daar ruimte voor is en dat kan ongeveer een week (na betaling) duren.

Recept:

We hebben uw recept al (digitaal) ontvangen. In de mail die u heeft ontvangen staat uw bestelcode, die u nodig heeft om het product te bestellen. Mogelijk heeft u in uw mail ook al uw MED code ontvangen. De MED code ontvangt u na het invullen van een vragenlijst mbt uw huidige medicatie en aandoeningen. Dit hebben we nodig om uw medicatiebewaking op een verantwoorde wijze te kunen uitvoeren. Heeft u nog geen MED code ontvangen, dan verzoeken we u het formulier in te vullen.
Als u nog geen bestelcode heeft ontvangen, hebben we van u nog geen recept ontvangen. Zorgt u er eerst voor dat uw arts een recept naar ons toestuurd. Daarna ontvangt u vanzelf een bestelcode.


Vergoeding:
Sommige zorgverzekeraars vergoeden uw LDN-preparaten. Wij kunnen de preparaten echter niet rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. U krijgt van ons wel een kwitantie, die u eventueel zelf bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. 


Gebruikt u ook andere medicijnen?
Naast LDN kunnen we voor u ook uw andere medicijnen gelijk met de LDN versturen. Zorgt u er dan voor dan we naast het recept voor LDN ook recepten voor uw andere geneesmiddelen ontvangen. We zullen die middelen dan rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor producten met een bijbetaling ontvangt u dan een rekening. Als u uw andere medicijnen ook via ons laat verlopen, ontvangt u van ons een bezorgvouchercode ter waarde van € 6,35. Hierdoor betaalt u met die vouchercode dan geen bezorgkosten voor de LDN bestellingen.Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.