Categorieën

Receptplichtig / Antimicrobieel / AZITROMYCINE JUBILANT TABLET OMHULD 500MG

AZITROMYCINE JUBILANT TABLET OMHULD 500MG

AZITROMYCINE JUBILANT TABLET OMHULD 500MG
AZITROMYCINE JUBILANT TABLET OMHULD 500MG
0 Review | Review toevoegen
Dit is een receptplichtig product. U kunt het recept digitaal indien via deze link.

Verzendkosten

€ 6,75

€ 0,00
Prijs per 3 stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Generieke naam: AZITROMYCINE TABLET 500MG

Inhoud: 3 st

Leverancier: FOCUS CARE NETHERLANDS BV

zie bijsluiter

Azithromycine is een antibioticum dat gebruikt wordt om verschillende soorten bacteriële infecties te behandelen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en zo de infectie te bestrijden. Azithromycine kan zowel oraal als intraveneus worden toegediend, afhankelijk van de ernst en de locatie van de infectie.

De interactie van azithromycine met andere geneesmiddelen kan de werking of de bijwerkingen van beide middelen beïnvloeden. Sommige geneesmiddelen die een wisselwerking kunnen hebben met azithromycine zijn: antacida, bloedverdunners, hartmedicijnen, statines, macrolide-antibiotica en sommige antivirale middelen. Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle geneesmiddelen die u gebruikt of onlangs heeft gebruikt voordat u azithromycine inneemt.

De bijwerkingen van azithromycine zijn meestal mild en verdwijnen vaak vanzelf. De meest voorkomende bijwerkingen zijn: misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, hoofdpijn en huiduitslag. In zeldzame gevallen kan azithromycine ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals: allergische reacties, leverproblemen, hartritmestoornissen, gehoorverlies en clostridium difficile-infectie. Als u een van deze bijwerkingen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies