Categorieën

Exendo supplementen / Apigenine-25 - 90 caps

Apigenine-25 - 90 caps

Apigenine-25 - 90 caps
Apigenine-25 - 90 caps
0 Review | Review toevoegen
Apigenine is een natuurlijke flavonoïde die men in diverse groenten en vruchten vindt, zoals peterselie, ui, selderlij, thee en grapefruit.

Verzendkosten

ÔéČ┬á6,75

ÔéČ┬á30,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 
Samenstelling
Apigenine-25 bevat per 1 vegetarisch capsule (dagdosering):
Ingrediënten Gewicht Extract
Apigenine 42 mg selderijextract 25 mg apigenine  
Rijstmeel (vulmiddel) 108 mg -  
       
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules .

Aantal capsules en gewicht 90 capsules (13,5 g netto totaalgewicht, 150 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten. Kan sporen bevatten van selderij.
Bijzonderheden Apigenine-25 is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Wetgeving Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Apigenine-25 uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 capsule innemen voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot  4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Contra-indicaties Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding en indien u antidepressiva, antipsychotica, opiaatpijnstillers, cytostatica, immuunsuppressiva, radiotherapie, atomoxetine, dextro-amfetamine, Parkinsonmedicatie, bupropion en serotonerge middelen als sint-Janskruid, passiebloem, tryptofaan, 5-HTP en hoge doseringen Rhodiola gebruikt. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetica. Stop het gebruik voor een chirurgische ingreep. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw arts of een deskundige. Apigenine kan bij mensen met het A118G gen-polymorfisme  (een genetische variatie in de werking van endorfine) stress veroorzaken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies