Categorieën

Exendo supplementen / Caryofylleen liposomaal – 90 caps

Caryofylleen liposomaal – 90 caps

Caryofylleen liposomaal – 90 caps
Caryofylleen liposomaal – 90 caps
0 Review | Review toevoegen
Samenstelling Caryofylleen liposomaal  bevat per capsule: Ingrediënten Gewicht...

Verzendkosten

€ 6,75

€ 42,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Samenstelling
Caryofylleen liposomaal bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht
Bèta-caryofylleen *  (afkomstig van extract van zwarte peper/ Piper nigrum) 30 mg
Zonnebloem lecithine 24,5 mg
Kurkuma extract (Curcuma longa) 18,5 mg
* Bèta-caryofylleen bevat geen piperine.    
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof – die is overgenomen uit de farmaceutische industrie – verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 90 capsules (28 g netto totaalgewicht, 307 mg/capsule). Capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda’s, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Bèta-caryofylleen is een selectieve CB2-agonist, het activeert de CB2-receptoren van het endocannabinoïde systeem. Liposomale bèta-caryofylleen heeft een hogere opneembaarheid dan bèta-caryofylleen uit olie-extracten.

 

Bèta-caryofylleen heeft een synergetische werking met Curcuma Cellmax, DHA, kaempferol en CBR-Phase.

Wetgeving Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Caryofylleen liposomaal uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 3 x 1 capsule met een tussentijd van 6 tot 8 uur om een gelijkmatig niveau te bereiken. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Contra-indicaties

Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (vanwege het gebruik van kurkuma) of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies